Rollator merken

Er zijn vele merken rollators op de markt. Hieronder geven wij u een impressie van diverse rollatormerken.

Vele merken rollator zijn leverbaar op de Nederlandse markt. Van een standaard rollator tot een lichtgewicht carbon rollator. Rollator merken met ieder een eigen uitstraling en voor- en nadelen. Bij Nice2move kunnen wij uitleg geven over de rollator merken en de eigenschappen die bij de rollator horen. Van een eenvoudige rollator tot een luxe rollator. De diverse rollator fabrikanten leveren via Nederlandse importeurs en dealers. 

 

 

 

Nice2move is dealer van gerenommeerde rollatormerken. Voor garantie, service, onderhoud en onderdelen van deze merken bent u op het goede adres.

 

Een greep uit rollator merken, Topro rollators, Gemino rollators, Trust care rollators, Dolomite rollators, Felow rollators, Caremarkt rollators, wij helpen u graag de Wij helpen u de juiste rollator te vinden met de bij u passende accessoires. Veilig op pad met een goede rollator en naar uw smaak. In onze showroom kunt de merken rollators vergelijken. Van een goede basis rollator tot top modellen rollators.  

Rollator_merk_Rehasense

Rehasense produceert een grote range van geselecteerde, hoog gekwalificeerde Rehasense rollators (mobiliteitsproducten) voor mensen in onze samenleving die mobiliteitsproblemen ervaren. Rehasense leverent superieure producten vanuit een “best of best” concept met betrekking tot kwaliteit en functionaliteit, gebaseerd op vele jaren van ervaring op het gebied van ontwikkeling, design, productie en distributie in Europa en Azië. Rehasense is onder andere leverancier van de Server rollator, de Athlon rollator, de Navigator rollator, de Router rollator, de Explorer rollator, de Pixel rollator en de platform rollator.

Rollz-motion-rollators

Design rollators van Rollz. Met een mooie design rollator van Rollz blijft u genieten van wat het leven te bieden heeft. Wilt u weer vrijuit kunnen wandelen, een middagje winkelen, naar een museum, boodschappen doen, samen een dag op stap of lekker op vakantie. Rollz rollators zijn uniek. Zo is de Rollz Motion een rollator en rolstoel in één, waardoor u weer geniet van uw bewegingsvrijheid. De Rollz Motion Rhythm Parkinson rollator voor mensen met Parkinson. Met de Rollz Flex gaat u fijn naar de winkel: deze rollator is namelijk ook een handige boodschappentas. Rollz rollators zijn comfortabel, veilig en uitermate flexibel. Ga naar het rollatormerk Rollz...

Drive-Medical_rollators

DRIVE MEDICAL met het hoofdkantoor in Duitsland is een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van hoogwaardige hulpmiddelen op het gebied van bad, douche en toilet. Drive Medical biedt ook innovatieve mobiliteitsproducten als rollators. DRIVE MEDICAL verschilt van wat u van een hulpverlener zou verwachten: kleurrijker, onconventioneler, flexibeler, sneller.

Rollatormerk_Dietz-reha

Een rollator van DIETZ Rehab is nooit zomaar een product. Het is een betrouwbare metgezel, een comfortabele, goed doordachte ondersteuning in het dagelijks leven die mensen met een lichamelijke beperking en helpt de mobiliteit en zelfstandigheid te vergroten. Elk individueel hulpmiddel waaronder de Dietz rollators zijn ontworpen en vervaardigd in nauwe samenwerking met de gebruikers, in samenwerking met de vakhandel en rekening houdend met het aspect duurzaamheid door het DIETZ-team - met professionaliteit en toewijding. Dietz is ondere leverancier van de Taima M-GT rollator, De Taima XC outdoor rollator, de Taima M rollator en de rollator Brado van Bechle.

Rollatormerk_Topro

TOPRO is een Noors bedrijf dat mobiliteitshulpmiddelen ontwerpt en produceert, voornamelijk rollators. Onze rollators zijn wereldwijd bekend vanwege hun ontwerp, gebruikersvriendelijkheid en kwaliteit. Het hoofdkantoor en de productiefaciliteiten van TOPRO liggen in Gjøvik in Noorwegen. Leverancier van onder andere de Topro Troja Classic, de Topro Troja 2G en de Topro Pegasus carbon rollator. Deze worden op de Nederlandse markt gebracht door Topro Mobility.

Rollatormerk_Multimotion

MultiMotion verkoopt hulpmiddelen zoals rollators en rolstoelen voor mensen met een handicap, mensen die een zorgbehoefte hebben en mensen die hulpmiddelen gebruiken bij het uitvoeren van diensten in de zorg. We willen graag bijdragen aan een prettiger en zelfstandiger leven door te zorgen voor betaalbare mobiliteit en hulpmiddelen met een goede kwaliteit.

Merk_rollator_gemino

De Gemino rollator van Sunrise Medical is een zeer hoogwaardige rollator. Onze Sunrise Medical rollators zijn getest door meerdere externe gecertificeerde test instituten. Met trots vertellen wij u graag dat de Sunrise Medical rollator niet alleen door de consumenten erg gewaardeerd wordt, maar ook vele test instituten. Bij Gemino rollators worden de verschillende types aangeduid als, Gemino 20, Gemino 30 en Gemino 60.

rollatormerk_Excelcare

Excel Mobility (Excelcare) is dé Nederlandse leverancier van slimme mobiliteitsoplossingen als rollators. Wij willen mensen helpen langer zelfstandig te blijven leven, ondanks een lichamelijke beperking. Met behulp van onze comfortabele hulpmiddelen kunnen zij weer genieten van het dagelijks leven en deelnemen aan de maatschappij. Dit drijft ons om te blijven innoveren en inspirerende producten en concepten op de markt te blijven brengen.
Excel Mobility is een professionele, internationaal gepositioneerde organisatie dat een breed assortiment aan hoogwaardige mobiliteitsoplossingen levert. Tevens voldoen de producten aan de hoogste product kwaliteitseisen en vindt productie plaats volgens de ISO13485 norm. Om de meerwaarde voor ieder product na te blijven streven, staan onze kernwaarden kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Van Os Medical B.V. heeft onder andere de Travixx rollators in haar programma. Caremart / Excel Care rollator kunt u tegen komen onder de namen 2Goablility bij bijvoorbeeld Medipoint.

Merk_rollator_Trustcare

Het in Malmö (Zweden) gevestigde bedrijf TRUST CARE staat voor innovatieve hulpmiddelen en biedt vooral in het rollator-segment zeer hoogwaardige producten. Bij de productontwikkeling gaat TRUST namelijk op de behoeften van de doelgroep in. Zo staan niet alleen functionaliteit en technologie op de voorgrond, maar is een aantrekkelijk uiterlijk ook net zo belangrijk. Dit uiterlijk ontstaat vaak in samenwerking met interne en externe gerenommeerde ontwerpers en ervaren ingenieurs.Deze TRUST rollators worden wereldwijd met veel succes verkocht, omdat ze niet alleen ergonomische voordelen bieden, maar ook erg hoogwaardig vervaardigd zijn en er strak en modern uitzien. Trust care rollator zijn onder ander de rollator Lets Go out, rollator Lets Go out, de Trust Care lets Shop rollator en de Trust Care Lets Fly rollator.

 

Merk_Bischoff_und_Bischoff

Bischoff & Bischoff is een van de toonaangevende Duitse fabrikanten, gevestigd in Karlbad, op het gebied van medische hulpmiddelen als bijvoorbeeld rollators, met productie- en verkoopvestigingen binnen Europa opereert het bedrijf internationaal. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1997 gebruiken we onze producten en innovaties om de mobiliteit van mensen met een beperking te verbeteren.

Als eigenaar gerund bedrijf onderhoudt Bischoff & Bischoff talrijke nationale en internationale relaties. Een familiebedrijf met een innovatieve, dynamische bedrijfscultuur.

Het B + B-productassortiment ondersteunt mensen bij het leiden van een actief en zelfstandig leven en het terugwinnen van veiligheid en onafhankelijkheid. De producten staan voor praktische hulp en comfort in het dagelijks leven. Bischoff & Bischoff is onder ander leverancier van de Elevo rollators, De Alevo carbon rollator, de Alevo alu rollator, de Alevo Country rollator en de Capero rollator.Merk Vermeiren rollators

VERMEIREN... Een Belgische wereldspeler die voorziet in manuele en elektronische rolstoelen, rollators en thuisverzorgingsproducten
voor mensen met een beperkte mobiliteit om hun sociaal leven en onafhankelijkheid te vergroten.

Vermeiren producten
Sinds het geboortejaar 1957 is het basisprincipe nog steeds hetzelfde gebleven, namelijk dat de rolstoelen moeten worden aangepast aan de gebruiker en niet andersom.
Het zogeheten "modulaire systeem" dat we gebruiken, laat een snelle en gemakkelijke assemblage toe van de rolstoel zodat deze beantwoordt aan de persoonlijke noden en het comfort van de rolstoelgebruiker.
Voor onze productie wordt onder meer gebruikgemaakt van staal en aluminium.

Vermeiren producten worden uitvoerig getest bij erkende testinstituten in Duitsland, Nederland en Frankrijk (TÜV, T.N.O. en C.E.R.A.H.).
Naast de productie van manuele en elektronische rolstoelen voorziet Vermeiren ook in thuisverzorgingsproducten zoals bedden, nachtstoelen, rollators, scooters, patiëntenliften enz...
Al onze producten zijn voorzien van het CE label. Vermeiren is leverancier van onder andere de Quava rollator Vermeiren, Qadri light rollator en de Driewiel rollator.

Vermeiren strategie
In België is Vermeiren de marktleider op het vlak van manuele, elektronische rolstoelen, scooters en thuisverzorging producten.
Dit zorgt voor een sterke uitvalsbasis voor de ontwikkeling van een wereldwijd netwerk.
Onze prioriteit gaat uit naar het afleveren van kwaliteitsvolle producten in combinatie met een goede dienst na verkoop. De bedrijfscultuur van Vermeiren is gebaseerd op deze vier pijlers:
1. Klantgericht
2. Kwaliteitsgericht
3. Aandacht voor de medewerkers
4. Gebruik van nieuwe technologieën