Kussens & positionering

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Positioneringskussens voor thuis verzorging, zorginstellingen en verpleegtehuizen

Multifunctionele positioneringskussen voor drukverlichting en ondersteuning. Breng het lichaam in de juiste positie met de verschillende typen positioneringskussens. De kussens bieden een hoge mate van stabiliteit.

Deze positioneringskussen zijn leverbaar in twee systemen

Het met het microparelsysteem uitgeruste positioneringskussen zijn voor optimale drukontlasting en ontspanning van de patiënt. Dit wordt verzekerd door de kleinste EPS-parels, de positie van de patiënt evenals zijn bewegingsbevordering worden bijzonder effectief ondersteund. Je kunt deze positioneringskussens heel individueel modelleren, en toch zijn ze absoluut vormstabiel! Bovendien is dit systeem extreem stil en bevordert het het lichaams bewustzijn.

Microparel kussens Sandwich kussens
De positioneringsrollen, wiggen en kussens zijn uit een sandwich-systeem opgebouwd. Ze bieden een effectief-intensieve combinatie van twee soorten schuim speciaal geselecteerd voor deze toepassingen. De stabielere PU-schuimkern is ingekapseld in een zachte koude schuimlaag.Deze kussens zijn twee zijdig inzetbaar, deze positioneringshulpmiddelen een groot voordeel: de kussens zijn flexibel inzetbaar voor een breed scala aan toepassingen.