Uitleen

Gratis hulpmiddelen lenen bij Nice2move

Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig? Bij Nice2move kunt u terecht voor het gratis lenen van hulpmiddelen met een maximale uitleentermijn van 26 weken.

Sample banner

MEDISCHE HULPMIDDELEN GRATIS LENEN.

U kunt bij ons eenvoudig uw medische hulpmiddelen afhalen. In veel gevallen is dit gratis voor u: de zorgverzekeraar vergoedt de kosten vanuit de basisverzekering. De diverse producten ter ondersteuning van de mobiliteit en zorg in en rondom het bed, zijn bij Nice2move in de bijna alle gevallen uit voorraad leverbaar. 

Mocht een product onverhoopt niet op voorraad zijn, dan is het snel in huis.

KOM IK IN AANMERKING VOOR EEN GRATIS HULPMIDDEL.

Kom gerust naar de winkel om de mogelijkheden te bespreken. Zo voldoen wij aan de eisen van uw zorgverzekeraar en bent u verzekerd van de meest optimale zorg. Soms is een verwijsbrief verplicht, in andere gevallen niet. Dit hangt af van de regels van uw zorgverzekeraar.

Wij regelen de afhandeling voor u, zodat u zich op uw eigen gezondheid kunt richten.

HOE LANG MAG IK HET HULPMIDDEL GEBRUIKEN.

In de meeste gevallen kunt u het hulpmiddel net zo lang gebruiken als medisch noodzakelijk is. Sommige hulpmiddelen mag u maximaal een half jaar gebruiken, Wij zullen u altijd informeren of het lenen van bepaalde hulpmiddelen aan bepaalde regels gebonden is. U kunt het product uiteraard ook zelf huren of kopen.

Sample banner

GRATIS LEVERING EN RETOUR.

Wij bezorgen alle hulpmiddelen gratis door heel Nederland. Wij plaatsen en installeren de producten voor u en geven u heldere uitleg over het gebruik ervan. Ook geven we duidelijke informatie over het retourneren of het laten ophalen van de producten.

HULP.

Heeft u vragen over bepaalde producten of wilt u meer weten over de mogelijkheden van het gratis lenen van hulpmiddelen? Kom gerust naar de winkel. Wij staan voor u klaar..

SAMENWERKING.

Nice2move werkt intensief samen met een grote landelijke partij en waarborgen snelle adequate levering en ophaalservice aan huis (grotere artikelen worden gratis bij u thuis bezorgd).

Sample banner 


De Nice2move thuiszorgwinkel biedt een breed assortiment. In onderstaande lijst kunt u zien welke hulpmiddelen u (gratis) kunt lenen.
· Anti-decubituskussen (tegen doorliggen)
· Anti-decubitusmatras (tegen doorliggen)*
· Badplank · Bedheffer of papegaai* · Bedleestafel
· Bedverhoger (klossen) · Bedverlenger · Dekensteun*
· Douchestoel · Draaischijf · Drempelhulp
· Glijlaken · Glijplank· Hoog-laagbed met verstelbare bodem*
· Infuusstandaard · Luchtring· Ondersteek
· Parkinson rollator* · Toiletstoel · Patiëntenlift actief of passief*
· Rolstoel · Rugsteun . Sta-op hulp
· Toiletstoel · Trippelstoel* · Toiletverhoger

*Een aantal artikelen worden bij u thuis bezorgd.

LEGITIMEREN.

Neem altijd uw zorgverzekeringpas en legitimatiebewijs mee (rijbewijs, paspoort of ID kaart). Komt u voor iemand anders artikelen halen, dan moet u zichzelf kunnen legitimeren en heeft u de zorgverzekeringpas en het legitimatiebewijs van de gebruiker nodig.

FINANCIËLE AFHANDELING.

De financiële afhandeling van leenproducten verloopt via uw verzekering.

VERWIJSBRIEF.

Een verwijzing heeft eenzelfde werking als het recept dat een huisarts uitschrijft voor de apotheek. Uw zorgverzekeraar vindt het belangrijk dat deze verwijzing aanwezig is en heeft dit als contractuele verplichting gesteld richting haar verzekerden en gecontracteerde leveranciers.

Indien u meerdere hulpmiddelen heeft waarvoor een verwijzing noodzakelijk is, dan dienen er meerdere verwijzingen per hulpmiddel te worden ingestuurd, of één verwijzing waarop de meerdere hulpmiddelen zijn aangegeven.

De verwijzing kunt u meenemen naar de winkel. Openingstijden klik hier.