Zorghulpmiddelen op maat


Hulpmiddelen passend bij u.

Er zijn in de zorghulpmiddelen en mobiliteits hulpmiddelen als bijvoorbeeld rolstoelen, rollators, scootmobielen, tilliften, hooglaag bedden vele soorten en maten verkrijgbaar. Bij standaard maatwerk leveren wij deze voorziening en passen deze aan aan de eisen en wensen van de gebruiker. 
Bij een juiste maatwerk oplossing heeft de belanghebbende een juiste oplossing en wordt de zorgverlener (omgeving) ontzien. Minder fysieke belasting en een grotere zelfredzaamheid. 

Scootmobielen
Loophulpmiddelen
Rolstoelen
Bad, douche & toilet
Banden & wielen
Zitkussens, bedden, tillen 

Assortiment zorghulpmiddelen en mobiliteits producten

Bij Nice2move leveren wij een groot assortiment aan hulpmiddelen. Met een jarenlange ervaring in de revalidatie hulpmiddelen hebben wij kennis van een breed scala aan oplossingen. Van een douchekruk tot een drempel om de toegankelijkheid in uw omgeving te verbeteren. Naast ons uitgebreide assortiment nieuwe hulpmiddelen leveren wij ook tweedehands zorghulpmiddelen. Dit onder de noemer:

Zorgoutlet Zwolle 

Hulpmiddelen specialisten

Met een jarenlange kennis van zorghulpmiddelen en mobiliteits hulpmiddelen hebben wij de basis. Net zo belangrijk is met wie doet u zaken. Het team staat voor enthousiasme, kennis en een goede communicatie, vertrouwen en service!