Scootmobiel Meppel

Scootmobiel Meppel

 

 

Enthousiast rijdt u met uw scootmobiel door de winkelstraten van Meppel. U heeft uw vrijheid eindelijk weer terug. Niet langer wordt u beperkt in uw doen en laten. Dat allemaal doordat u bij Nice2move heeft aangeklopt. Zij hebben namelijk de beste modellen voor u in huis. Vast en opvouwbaar. Geheel op maat gemaakt. Bekijk direct het aanbod en maak een afspraak!

 

Wanneer voor een scootmobiel nabij Meppel kiezen?

De aanschaf van een scootmobiel doet u niet zomaar. Misschien wordt u er zomaar mee geconfronteerd. Er kan dan sprake zijn van een bepaalde gêne. Helemaal niet nodig! Toch kan de volgende vraag in uw hoofd rondspoken: Heb ik in Meppel écht zo’n scootmobiel nodig? De klanten van Nice2move, die in Meppel gebruik maken van een scootmobiel, deden dit om één van de volgende redenen:

 

- Botontkalking;

- Slecht ter been;

- Verlies van evenwicht;

- Last van de gewrichten;

- Snel vermoeid of buiten adem;

- Andere fysieke beperkingen.

 

Herkent u zich in één - of meerdere - van de bovenstaande beweegredenen? Dan is de aanschaf van een scootmobiel in Meppel zeker een prima keuze.

 

Wet Maatschappelijke Ondersteuning

Koopt u in Meppel e.o. een scootmobiel? Dan kunt u in aanmerking komen voor een gedeeltelijke of gehele vergoeding vanuit uw gemeente. Hoe dit precies in zijn werk gaat staat beschreven in de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Sommige gemeenten vragen een eigen bijdrage. Anderen vergoeden het helemaal. Heeft u een scootmobiel nodig en woont u in de gemeente Meppel? Dan betaalt u de bijdrage vaak in de vorm van een abonnement. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan contact op met de gemeente.

 

De hulpmiddelen van Nice2move

Iedereen moet er een keer aan geloven: hulpmiddelen. Een hogere leeftijd komt namelijk vaak met gebreken. Gelukkig hoeft u zich daar niets van aan te trekken. Met de producten van Nice2move kunt weer snel op weg. Een rollator, rolstoel of scootmobiel in Meppel? Het kan allemaal! Daarnaast passen wij onze modellen helemaal op uw lichaam aan. Zo wordt uw lichaam minder belast. Wel zo prettig.

 

Bestel nu uw scootmobiel nabij Meppel

Zelfverzekerd rijdt u met uw scootmobiel door de straten van Meppel. Het centrum. De woonwijk. Het industrieterrein bij de snelweg. Dat wilt u natuurlijk in goed werkend materiaal doen. Bekijk daarom vandaag nog het aanbod van Nice2move! Heeft u interesse in één van onze modellen? Bestel uw scootmobiel dan direct of neem contact met ons op. Bel naar 038 303 3370. Ons bezoeken kan ook. Dit kan bij de Thuiszorgwinkel en mobiliteits winkel aan het Diezerplein in Zwolle. Dit is ook goed bereikbaar vanaf Kampen of Elburg. Rijdt u straks in uw eigen scootmobiel door Meppel?