Mobiel blijven

SERVICE

Natuurlijk kan er wel eens iets stuk gaan of is het verstandig op tijd onderhoud te laten uitvoeren.

Sample banner 

REPARATIE, ONDERHOUD EN SCHADEHERSTEL.

Nice2move adviseert u over onderhoud, reparaties of schadeherstel. Van te voren hoort u van ons de geschatte investering die nodig is om je scooter weer in goede staat te krijgen. 

Service is één van de zaken waarmee Nice2move zich onderscheidt. Wij leveren door heel Nederland, dus moeten wij ook service aan huis kunnen bieden. Wij kunnen bij u thuis of op het werk bijna alles repareren met onze mobiele werkplaats. Soms kan het gebeuren dat de reparatie niet aan huis uitgevoerd kan worden, wij zullen de scootmobiel dan ophalen en deze in onze werkplaats repareren. De scootmobiel of b.v. elektrische rolstoel wordt als hij gerepareerd is zo snel mogelijk weer bij u thuis terugbezorgd.

ONDERHOUD.

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud van bijna alle merken scootmobielen, rolstoelen en hulpmiddelen. Het maakt dus niet uit of uw product bij ons is gekocht, wij verlenen service voor iedereen. Nieuwe onderdelen kunnen wij leveren. Bij reparaties zullen wij ons best doen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Wij hebben een centrale werkplaats in Zwolle. Bijna alle merken kunnen aan huis gerepareerd worden of worden opgehaald ter reparatie en weer thuis bezorgd.

Vraag gerust een onderhoudsbeurt aan.

SCHADEHERSTEL AANVRAGEN.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Nice2move adviseert u over onderhoud, reparaties of schadeherstel. Van te voren hoort u van ons de geschatte investering die nodig is om uw scootmobielrolstoelrollator, etc.  weer in goede staat te krijgen.