Scootmobiel banden

De juiste maat voor van de buitenband van uw scootmobiel vindt u aan de zijkant van de band zelf, of in de handleiding. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen. De bandenmaat voor uw scootmobiel staat aangegeven met bijv. 4.10/3.50-5 of 3.00-8 of 260×85. Daaronder ziet u vaak een CR of IS staan met een getal er achter, dit is de code voor het profiel van de band.
De scootmobielwielen bestaan uit velgen welke deelbaar zijn. Dit betekent dat deze door middel van een aantal bouten met elkaar verbonden zijn. Voor het wisselen van zowel de buiten- als de binnenband van de de scootmobiel moeten deze van elkaar gehaald worden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het kan voorkomen dat u met uw scootmobiel een lekke band krijgt. De band kan geplakt worden, maar in de meeste gevallen vervangen we de binnenband gelijk. Daarom bieden we voor iedere scootmobiel de juiste banden aan. Hebt u dus een lekke band? Bestel dan eenvoudig een nieuwe binnenband voor uw scootmobiel en vervang deze om herhaling te voorkomen.

Zijn uw banden al enigszins versleten, dan is het aan te raden uw buitenbanden ook te vervangen. Weet u niet zeker of u de juiste banden gevonden hebt of kunt u ze op onze website niet direct vinden. Neem dan contact met ons op, dan zoeken we voor u uit welke band u nodig hebt.