Rollator Zwolle

Zelfverzekerd loopt u met uw rollator door de straten van Zwolle. Een boodschapje bij de plaatselijke supermarkt of toch even uitgebreid het centrum in. Dankzij Nice2move durft u in ieder geval weer alleen op pad te gaan. Uw oude dag of ziektebeeld krijgt dankzij onze hulp geen vat op uw bewegingsvrijheid. Interesse in onze zorg- en mobiliteitshulpmiddelen? Kom gerust een keer langs bij onze winkel!

 

 

Rollator Zwolle

Waarom een rollator?

Sommige mensen schamen zich voor de aanschaf van een rollator. Helemaal niet nodig vinden wij. Wandelt u met uw rollator door Zwolle? Dan voelt u zich niet alleen zekerder bij het lopen, maar krijgt daarbij ook uw bewegingsvrijheid terug. Een eigen rollator in Zwolle heeft daarnaast nog meer voordelen. Zo kunt u uw boodschappen makkelijk vervoeren en tijdens een wandeling op ieder gewenst moment uitrusten.

 

De juiste rollator kiezen

Rollators zijn er in vele soorten en maten. Dit ruime aanbod kan keuzestress in de hand werken. Om dat te voorkomen hebben onze specialisten hieronder een lijstje met belangrijke punten voor u opgesteld. Zo vindt u in Zwolle een rollator die echt bij u past. Zorg ervoor dat de rollator bij uw lichaamsbouw past. Bepaal of de rollator in de auto moet passen. Bepaal of u de rollator wilt kunnen ombouwen tot een rolstoel. Bepaal of u de rem en de vergrendeling makkelijk kunt bedienen. Ga na of uw rollator in Zwolle (deels) vergoed kan worden. Bent u op zoek naar accessoires voor uw rollator? Bekijk dan onze combinatiedeals!

 

De hulpmiddelen van Nice2move

Nice2move biedt mobiliteits- en zorghulpmiddelen die bij uw passen. Dit doen wij allereerst door een breed scala aan oplossingen aan te bieden. Naast uw rollator in Zwolle, leveren wij ook scootmobielen, rolstoelen en andere middelen. Deze passen wij zoveel mogelijk aan uw eisen en wensen aan. Niet alleen wordt uw lichaam op deze manier minder belast, maar u krijgt er tevens een grotere zelfredzaamheid voor terug.

 

Schaf nu in Zwolle een rollator aan

Lekker de stad in. Even een boodschapje doen. Bestel uw rollator vandaag nog bij Nice2move! Dit kan makkelijk en snel via onze webshop. Wilt u de verschillende modellen liever een keer uitproberen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom aan de Diezerplein 26 te Zwolle. Ook voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Bel hiervoor naar 038 303 3370 of mail naar info@nice2move.nl. Staat uw nieuwe rollator straks in Zwolle op u te wachten? Bent u op zoek naar accessoires voor uw rollator of scootmobiel in bijvoorbeeld Kampen, Elburg of Meppel ? Bekijk dan onze combinatiedeals!