Leveringen-retouren


Nice2move hanteert gunstige voorwaarden voor het leveren van de door u gewenste artikelen. 

Levertijd van uw bestelling

Wij leveren over het algemeen binnen 24 uur uw bestelling, mits op voorraad, op ieder gewenst adres in Nederland. Mocht u een vraag hebben over uw zending, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. 

Verzendkosten

Om een zo scherp mogelijke prijs voor alle artikelen te hanteren, vragen wij bij bestelling onder € 50,-- een bijdrage in de door ons gemaakte verzendkosten/administratiekosten. Uitgezonderd voor de berekening van de verzendkosten zijn alle artikelen welke in de aanbieding zijn en artikelen waar u een speciale prijsafspraak heeft laten vastleggen in onze systemen.

Retourbeleid consument

Indien u één of meerdere artikelen heeft besteld en deze wenst te retourneren, verzoeken wij u binnen 14 werkdagen contact op te nemen met onze klantenservice via e-mail.
Artikelen kunnen alleen dan wanneer compleet, in originele staat, onbeschadigd en in originele verpakking zonder beschadiging(en) voorzien van ons retourformulier aan ons geretourneerd worden.
U draagt de kosten van de retour zending(en).

Geen retournering/ ruiling of restitutie mogelijk:
•Hygiëne producten zoals bijvoorbeeld o.a. urinaal, (zit)kussen, hygiëne artikelen badkamer en toilet, transfer en ADL
•Producten die besteld zijn op basis van persoongebonden maten/maatwerk producten

Retourbeleid zakelijke klant

Indien u één of meerdere artikelen heeft besteld en deze wenst te retourneren (alleen op aanvraag en na goedkeuring), verzoeken wij u binnen 5 werkdagen contact op te nemen met onze klantenservice via e-mail.