Rolstoelen

Bent u op zoek naar een goede rolstoel, bestel of informeer bij Nice2move. Een rolstoel passend voor u. een lichtgewicht rolstoel, opvouwbare rolstoel of een elektrische rolstoel. Rolstoelen voor op reis of eenvoudig mee te nemen in de auto. Ook een kantelbare rolstoel is leverbaar in vele maten en diverse opties. 

Een ruim een betaalbaar assortiment aan rolstoel accesoires leveren wij snel en betaalbaar. Rolstoelbanden voor alle merken rolstoelen van een goede kwaliteit snel geleverd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 81

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 81

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rolstoelen voor ieder budget bij de rolstoelwinkel in Zwolle


Tweedehands rolstoelen en nieuwe rolstoelen vindt u in Zwolle bij de Nice2move Zorgoutlet Zwolle. Reisrolstoelen, rolstoelen zelfrijders, rolstoelen op maat en electrische rolstoelen. De rolstoelen leveren wij in alle maten en soorten.

Rolstoel advies


Bent u op zoek naar een passende rolstoel, Alles is mogelijk, van sta-op rolstoel,  lichtgewicht rolstoel, duwrolstoel, kantelrolstoel tot rolstoelen met een maatje meer. Voor een goed advies voor een rolstoel op maat kunt u contact opnemen of onze Zorgoutlet Zwolle bezoeken.

Rolstoel accessoires


Voor de rolstoel leveren wij een uitgebreid pakket aan rolstoelaccessoires. Van een rolstoeltas tot een werkblad, wilt u een schootskleed kopen of regencape voor uw rolstoel. Ook voor scootmobielen en rollators kunt u bij ons terecht. Vindt u niet wat u zoekt neem vrijblijvend contact op.

Rolstoel onderdelen


Rolstoel onderdelen voor vele rolstoelmerken leverbaar. Een rolstoel binnenband of een rolstoel buitenband. Zwenkwielen en armleggers, Er is een uitgebreid programma aan rolstoel onderdelen leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.