Hygiëne

De hulpmiddelen die u bij NIce2move kunt bestellen of bij ons in de winkelkunt bekijken zijn van een hoge kwaliteit en van een grote verscheidenheid. Door de hulpmiddelen kunt u langer zelfstandig in uw eigen woning blijven wonen, en zal uw zelfredzaamheid vergroten. Wij adviseren u graag bij de keus welke voor u het meest geschikt zou kunnen zijn.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hulpmiddelen om veilig en comfortabel te douchen, in bad te gaan of het toilet bezoeken

In de thuiszorgwinkel van Nice2move vindt u veilige en comfortabele oplossingen op het gebied van hulpmiddelen.

Hulpmiddelen voor Bad en douche

.
Voor de badkamer en de douche ruimte zijn vele hulpmidden te verkrijgen. Badzitjes, douchekrukken, douchestoelen, opklapbare douchestoelen voor muurbevesting etc.. Denk bij het kopen van een product na over veiligheidcomfort en hygiene. Is een badzitje goed te reiningen. Is een douchestoel af te stellen op de juiste hoogte.

Hulpmiddelen toilet

.
Voor het toilet zijn er diverse goede hulpmiddelen. Denk aan een toiletverhoger met of zonder armsteunen. Een postoel voor bijvoorbeeld naast het bed of een overzet over het toilet.

Wandbeugels voor douche, toilet en overal waar steun en veiligheid aanwezig moet zijn.

 
Wandbeugels zijn er in alle soorten en maten. Wandbeugels met zuignappen handig voor onderweg. Wandbeugels van kunststof of van RVS. Ook extra veilige lichtgevende wandbeugels, altijd zichtbaar in het schemer of donker. Beugels op statief op plaatsen waar geen muur voorhanden is om de beugel te monteren. Opklapbare toiletbeugels en nog veel meer. Heeft u vragen neem vrijblijvend contact op.