Rolstoel Zwolle

Hoe ouder we worden hoe onvermijdelijker het wordt: een rolstoel in Zwolle. Misschien heeft u zich bezeerd of is wandelen toch echt teveel gevraagd. Om onder de mensen te komen kunt u het beste gebruik maken van onze verschillende hulpmiddelen. Weten wat de mogelijkheden zijn? Kom gerust een keer langs bij Nice2move. U vindt ons aan de Diezerplein 26 te Zwolle.

 

 

 

Rolstoel Zwolle

 

Verschillende rolstoelen in Zwolle

Terwijl u zich in Zwolle oriënteert op een rolstoel, valt het u pas echt op. Er zijn zoveel verschillende soorten! Van opvouwbaar tot elektrisch: u komt ze werkelijk allemaal tegen. Maar welk model past het beste bij u? Wanneer u slechts tijdelijk in Zwolle een rolstoel nodig heeft, is de keuze voor een lichtgewicht snel gemaakt. Een stalen model past namelijk beter bij iemand die er intensief gebruik van wil maken. Heeft u extra ruimte nodig? Schaf dan een XL rolstoel aan. Voor mensen met weinig kracht is een elektrische rolstoel ideaal.

 

Verschillende accessoires en onderdelen

Het zoeken naar een rolstoel in Zwolle is al zwaar genoeg. Daarom leveren wij ook alle bijbehorende accessoires en onderdelen. Zo heeft u alles netjes onder één dak. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bijpassend boodschappennetje, een heupgordel, kussens of meerdere dekens? Om doorligplekken te voorkomen leveren wij tevens anti-decubitus zitkussens. Ten slotte hebben we in Zwolle ook reserveonderdelen voor uw rolstoel liggen, zoals: binnen- en buitenbanden en duwondersteuning.

 

De hulpmiddelen van Nice2move

Nice2move is specialist in mobiliteits- en zorghulpmiddelen. Naast de welbekende rolstoel treft u bij ons in Zwolle ook rollators, scootmobielen en ander materiaal aan. Wij passen elk hulpstuk zoveel mogelijk aan uw wensen aan. Zo wordt uw lichaam minder belast én krijgt u er een flinke dosis vrijheid voor terug.

 

Schaf nu een rolstoel in Zwolle aan

Even gezellig een terrasje pakken of een boodschapje doen. Ook op oudere leeftijd gaat u nog graag op pad. Om dat te kunnen blijven doen heeft u - nu of in de toekomst - misschien hulpmiddelen nodig. Wij zien u graag in onze winkel aan de Diezerstraat te Zwolle. Dit is ook goed bereikbaar via Kampen, Elburg of Meppel. Bestelt u liever online? Dan kunt dat direct in onze webshop doen. Heeft u echter een vraag? Bel dan naar 038 303 3370. Onze medewerkers staan u graag te woord. Koopt u straks een rolstoel in Zwolle?