Stoelen en toebehoren

Heeft u moeite met opstaan vanuit uw stoel dan is een sta op stoel de oplossing. Sta op stoelen zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. Sta op stoelen zijn voorzien van een relax stand om een voor u prettig houding te kunnen vinden. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Met een Sta op stoel makkelijk weer opstaan

Met een sta op stoel kunt u weer makkelijker in de benen komen. Zijn de benen minder sterk dan is een sta op stoel, ook wel sta op fauteuil genoemd, een goede oplossing. Sta op stoelen zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Er zijn uitvoering met 1 motor, 2 motoren en ook met 3 motoren leverbaar. Daarnaast zijn ook draaibare sta op fauteuils leverbaar.

Zelfredzaamheid behouden met de sta op stoel

Als u minder goed te been bent en slecht overeind kunt komen dan heeft u met de sta op stoel een goede hulp om met ondersteuning weer overeind te komen. Ook ondersteund de sta op stoel met het gaan zitten. Met de bediening kunt u in een rustig tempo de sta op stoel bedienen. Woont u alleen en heeft u geen hulp in de omgeving dan kunt u zichzelf beter redden en bent u minder afhankelijk.

Een sta op stoel om comfortabel te zitten

De sta op stoelen zijn voorzien van diverse relax standen. U kunt gebruik maken van de rugverstelling om achterover te zitten of de voetenbank om de benen te ontlasten. Een kantelverstelling is ook een optie voor diverse sta op stoelen. 

Bediening sta op stoel

Een sta op stoel is eenvoudig te bedienen. Een bedieningskastje is voorzien van alle functies, een druk op de knop en zo eenvoudig is het. Een bediening kan meestal of links of rechts geplaatst worden.