Scootmobiel Kampen

scootmobiel Kampen

 

 

Bent u van plan een scootmobiel in Kampen aan te schaffen? Kijkt u dan eens een deurtje verder: dé scootmobielspecialist van Kampen en omstreken vindt u immers in Zwolle. Nice2move is gespecialiseerd in mobiliteitsoplossingen en beschikt over een ruim aanbod nieuwe en gebruikte scootmobielen.

 

Met een scootmobiel kunt u in Kampen weer zelfstandig op pad. U kunt weer zelf uw boodschappen doen, eropuit trekken in de natuur, genieten van het mooie weer en de familie en vrienden bezoeken die u liefheeft. Een scootmobiel in Kampen maakt u weer onafhankelijk en bevordert uw sociale contacten. Vele scootmobielrijders waarderen hun levenskwaliteit aanzienlijk beter dan voor de komst van hun mobiele hulpmiddel.

 

Advies op maat en een proefrit

Ondanks dat een scootmobiel in Kampen en omstreken enorme voordelen biedt, blijft het natuurlijk een flinke investering. Het is dan ook zeer goed voor te stellen dat u, gezien het prijskaartje, goed geïnformeerd wilt zijn, alvorens u tot aanschaf overgaat. Daarbij rijdt iedere scootmobiel weer net iets anders dan een andere. Daarom adviseren we om altijd een proefritje te maken. U ervaart dan de snelheid die u met de scootmobiel kunt bereiken, kunt uitproberen in hoeverre u gemakkelijk kunt draaien en hoe u in de stoel zit.

 

We begrijpen dat u mogelijk zelf niet precies weet waar u op moet letten bij aanschaf van een scootmobiel nabij Kampen. Daarom zijn wij er voor advies. We zijn ervan doordrongen dat een scootmobiel een hulpmiddel is dat u dagelijks gaat gebruiken en waar u dus op moet kunnen vertrouwen. Daarom zullen we ons uiterste best doen om u de scootmobiel te bezorgen die het best bij uw behoeftes en natuurlijk uw budget past.

 

Overal rijden met uw scootmobiel in Kampen

Het grote voordeel van een scootmobiel in Kampen of elders is dat u weer op plekken kunt komen die voor u voorheen moeilijk bereikbaar waren. Met een scootmobiel mag u overal binnenrijden en is het toegestaan om zowel de stoep als de rijbaan te gebruiken. Bedenk u daarbij wel dat hierbij verschillende maximumsnelheden gelden en dat ook de topsnelheid per scootmobiel verschilt. Hierover kunnen we u vanzelfsprekend uitgebreid voorlichten.

 

Ook voor uw verzekering en pechhulp

Aangezien u zich met uw scootmobiel in Kampen in het verkeer begeeft, is het verplicht om uw scootmobiel ten minste WA te verzekeren. Ook WA+ en all risk zijn mogelijk. Besluit u een scootmobiel nabij Kampen aan te schaffen bij Nice2move, dan hoeft u de verzekering gelukkig niet extern te regelen. Wij maken het namelijk graag voor u in orde. En ook in het geval van pech onderweg komen we u helpen. Het maakt allemaal deel uit van onze volledige service.

 

Vrijblijvend advies voor het kopen van een scootmobiel in Kampen

Wanneer u vragen heeft over het aanschaffen van een scootmobiel in Kampen en omstreken, nodigen wij u van harte uit om eens vrijblijvend bij ons langs te komen. We zijn gevestigd aan het Diezerplein 26 in het centrum van Zwolle. Onze winkel is goed bereikbaar. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch contacteren via 038 303 33 70 of een email sturen naar info@nice2move.nl . Wie weet rijdt u binnenkort ook in alle vrijheid met uw comfortabele scootmobiel door Kampen!

Groot assortiment zorghulpmiddelen

Naast de scootmobiel levert Nice2move een breed scala aan andere hulpmiddelen. Op zoek naar bijvoorbeeld een rollator voor gebruik in Kampen, of misschien een rolstoel. Bij Nice2move in Zwolle bent u aan het juiste adres! Ook op zoek naar een rollator of scootmobiel in Kampen, Elburg of Meppel? Wij helpen u met plezier op weg.