Scootmobiel merken

Er zijn vele merken scootmobielen op de markt. Hieronder geven wij u een impressie van diverse scootmobielmerken.

Nice2move is dealer van gerenomeerde scootmobielmerken. Voor garantie, service, onderhoud en onderdelen van deze merken bent u op het goede adres.

Scootmobiel_merk_Afikim

Afikim scootmobielen: sinds 1978 de missie om veilige, comfortabele en betrouwbare scootmobielen ontwerpen en produceren. Sinds de oprichting, meer dan 40 jaar geleden, hebben we ons uitsluitend gericht op elektrische scootmobielen, hebben we unieke expertise op dit gebied opgedaan en hebben we ons eigen R & D-team gedreven om onze scooters voortdurend zinvol te verbeteren.

Scootmobiel_merk_Pride

Pride Mobility-producten,met de missie om mensen met mobiliteitsbehoeften te helpen het meest actieve, onafhankelijke leven te leiden, is Pride Mobility Products Corporation 's werelds toonaangevende ontwerper en fabrikant van persoonlijke mobiliteitsproducten. Als het gaat om mobiliteitsoplossingen, zijn Pride® elektrische scooters een klasse apart. Met verschillende modellen die aan uw specifieke behoeften voldoen, is er voor elk budget en elke toepassing een scooter. Van onze compacte, lichtgewicht Go-Go Elite Traveler draagbare scootmobiel tot onze full-size luxe scootmobielen.

Drive-Medical_scootmobielen

DRIVE MEDICAL met het hoofdkantoor in Duitsland is een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van hoogwaardige hulpmiddelen op het gebied van bad, douche en toilet. Drive Medical biedt ook innovatieve mobiliteitsproducten als scootmobilelen. DRIVE MEDICAL verschilt van wat u van een hulpverlener zou verwachten: kleurrijker, onconventioneler, flexibeler, sneller.

Sciitmobielmerk_Dietz-rehab

Een scootmobiel van DIETZ Rehab is nooit zomaar een product. Het is een betrouwbare metgezel, een comfortabele, goed doordachte ondersteuning in het dagelijks leven die mensen met een lichamelijke beperking en helpt de mobiliteit en zelfstandigheid te vergroten. Elk individueel hulpmiddel waaronder de Dietz rollators zijn ontworpen en vervaardigd in nauwe samenwerking met de gebruikers, in samenwerking met de vakhandel en rekening houdend met het aspect duurzaamheid door het DIETZ-team - met professionaliteit en toewijding.

Scootmobielmerk_life-enmobility

Life & Mobility is een Nederlandse, innoverende producent van rolstoelen en scootmobielen. Al onze activiteiten zijn erop gericht om mensen met een functiebeperking te voorzien van mobiliteitsproducten zoals scootmobielen.

Scootmobiel_merk_Shoprider

Shoprider Europe is de Europese tak van Pihsiang Machinery MFG. Co., Ltd, wereldwijd bekend om zijn moderne en zeer betrouwbare elektrische en mobiliteitsscooters en rolstoelen. We bieden het hele assortiment elektrische en scootmobielen, rolstoelen, cabines, accessoires en reserveonderdelen. Pihsiang Machinery MFG. Co., Ltd. is de toonaangevende Taiwanese fabrikant van mobiliteitsscooters en rolstoelen.

Scootmobielen_Sunrise-Medical

De scootmobielen van Sunrise Medical zijn zeer hoogwaardige producten. Of je nu in de stad bent of in het land, je kunt altijd rekenen op een Sterling scootmobiel waar je ook maar naar toe wilt. Eenvoudig te bedienen, milieuvriendelijk en een uitgebreid assortiment aan scootmobielen, opties en accessoires.

Scootmobielmerk_Excel

Van Os Medical - Excel Mobility (Excelcare) is dé Nederlandse leverancier van slimme mobiliteitsoplossingen als scootmobielen. Wij willen mensen helpen langer zelfstandig te blijven leven, ondanks een lichamelijke beperking. Met behulp van onze comfortabele hulpmiddelen kunnen zij weer genieten van het dagelijks leven en deelnemen aan de maatschappij. Dit drijft ons om te blijven innoveren en inspirerende producten en concepten op de markt te blijven brengen.
Excel Mobility is een professionele, internationaal gepositioneerde organisatie dat een breed assortiment aan hoogwaardige mobiliteitsoplossingen levert. Tevens voldoen de producten aan de hoogste product kwaliteitseisen en vindt productie plaats volgens de ISO13485 norm. Om de meerwaarde voor ieder product na te blijven streven, staan onze kernwaarden kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

Scootmobielmerk_Vermeiren

VERMEIREN... Een Belgische wereldspeler die voorziet in manuele en elektronische rolstoelen en thuisverzorgingsproducten voor mensen met een beperkte mobiliteit om hun sociaal leven en onafhankelijkheid te vergroten.

Producten
Sinds het geboortejaar 1957 is het basisprincipe nog steeds hetzelfde gebleven, namelijk dat de scootmobielen moeten worden aangepast aan de gebruiker en niet andersom.
De scootmobiel beantwoordt aan de persoonlijke noden en het comfort van de scootmobielgebruiker. 
Onze producten worden uitvoerig getest bij erkende testinstituten in Duitsland, Nederland en Frankrijk (TÜV, T.N.O. en C.E.R.A.H.).
Naast de productie scootmobielen en van manuele en elektronische rolstoelen voorziet Vermeiren ook in thuisverzorgingsproducten zoals bedden, nachtstoelen, rollators, scooters, patiëntenliften enz.. Al onze producten zijn voorzien van het CE label..

Scootmobielmerk_Minicrosser

De kenmerken die de Mini Crosser scootmobiel onderscheiden, zijn functionaliteit, kracht, comfort, duurzaamheid, veiligheid en waar voor uw geld . Met het aanpassingsvermogen van de Mini Crosser en het enorme assortiment accessoires is hij geschikt voor alle soorten gebruikers, zowel volwassenen als kinderen. In onze ervaring zijn aanpassingsmogelijkheden en flexibiliteit voor veel gebruikers belangrijke factoren, met name die met artritis, spieratrofie, MS, rugpijn enz.

Na verloop van tijd kan een gebruiker aanpassingen nodig hebben, zoals een ander gaspedaal, een grotere stoel, extra ondersteuning, elektrische add-ons en andere accessoires. Met de Mini Crosser heb je een veilige toekomst.

✓ Wij leveren en produceren hoogwaardige hulpmiddelen en diensten voor de gezondheidssector, gehandicapten en ouderen.
✓ We stemmen onze dienstverlening af op de wensen van de klant.
✓ We hebben onze eigen ontwikkelings- en productieafdelingen die mogelijkheden creëren voor gebruikers om op sociaal niveau deel te nemen.
✓ We richten ons op aantrekkelijk design en functionaliteit gebaseerd op het Scandinavische innovatie-ethos.

Scootmobielmerk_Scoozy

Scoozy scootmobielen zijn een nieuwe kijk op mobiliteit. De scootmobielen hebben lange tijdn geen grote vernieuwingen ondergaan en Scoozy brengt hier verandering in. Op de TU te Delft is de Scoozy ontwikkeld en tot productie gekomen.