Scootmobiel Trophy 6 - 4 wiel

De Trophy is de perfecte scootmobiel voor mensen met reuma, rugklachten, pijnlijke spieren en lichamelijke klachten. Dit komt mede door zijn zeer goede vering en unieke bediening.De scootmobiel is zeer comfortabel en geschikt voor lange en korte afstanden.

Snel geleverd
SKU
100230
€ 5.395,00

Huidige prijs en levertijd op aanvraag.

De Trophy is de perfecte scootmobiel voor mensen met reuma, rugklachten, pijnlijke spieren en lichamelijke klachten. Dit komt mede door zijn zeer goede vering en unieke bediening.De scootmobiel is zeer comfortabel en geschikt voor lange en korte afstanden.

De Trophy scootmobiel van Handicare heeft een modern maar simpel ontwerp. De champagnekleur straalt luxe en klasse uit. Door het uitlaten van onnodige elementen en zich concenteren op enkel het meest noodzakelijke is Handicare in staat geweest deze scootmobiel te maken zoals hij vandaag de dag is. Doordat onnodige accessoires niet in de scootmobiel zijn opgenomen ontstaat er een gestroomlijnd ontwerp met ronde vormen.
De scootmobiel is zowel voor als achter voorzien van een speciaal veringssysteem. Dit systeem biedt de mogelijkheid voor de voorwielen om onafhankelijk van elkaar te bewegen. Dit is ideaal voor het rijden op schuine oppervlakken of het trotseren van een stoeprand. De vering aan de achterzijde is anders ingesteld als de vering aan de voorzijde. Deze vering is ontworpen om schokken te absorberen. Door deze vering voelt u hobbels of bulten in de weg nauwelijks wat zorgt voor een plezierige rijervaring. 

Het stuur van de scootmobiel is een van de dingen die deze uniek maakt. Zo zitten de gashendels in het stuur geintegreerd. Hierdoor worden ze uit het zicht gehouden. De gashendels bevinden zich aan de onderzijde van het stuur. Hierdoor zijn deze gemakkelijk te bedienen zonder uw handen te bewegen.  

Snelheid: 15 km per uur 
Actieradius: 45 km 
Accu's: 2x 60 Ah (optioneel 80Ah actieradius: 60-70 km)
Dubbele bediening (zowel links als rechtshandig te bedienen) 
Zeer goed geveerd voor maximaal comfort 
Led verlichting
Richtingaanwijzers (beide handen te bedienen) 
Boodschappenmand voorzijde 
Totale lengte: 140 cm 
Totale breedte: 66 cm
Totale hoogte: 135 cm 
Totaal gewicht: 166 kg
Bodemvrijheid: 12 cm 
Draaicirkel: 148 cm 
Klimvermogen: 12%
Kleur: Zwart, rood, champagne, blauw, wit 
Garantie 2 jaar 
Leverbare accessoires: dubbele bediening, cruisecontrole, voetgas, stokhouder, rollatorhouder, luxe tas, boodschappenmand achterzijde.

 

 

Een Sunrise Medical Sterling scootmobiel

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Scootmobiel Trophy 6 - 4 wiel
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!