Scootmobielmerk Sterling Sunrise Medical

Sunrise Medical, leverancier van Sterling scootmobielen:

'Improving people's lives' zit in ons DNA. Sinds 1983 vertegenwoordigen wij een lange traditie in innovatie en technologie van high-end rolstoelen. Vandaag de dag is Sunrise Medical een van de meest bekende en herkenbare marktleiders op het gebied van ontwerp, productie en distributie van mobiliteitsproducten.

Klantgericht werken

Onze klant is koning!
We zetten ons volledig in om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en desnoods hun verwachtingen te overtreffen. Wij zetten ons ervoor in om een goede relatie op te bouwen met onze klanten wat gebaseerd is op vertrouwen, door snel en professioneel te reageren op de wensen en verlangens van onze klanten.

Betrokkenheid

Wij nemen de verantwoording!
Vastberadenheid, initiatief en verantwoording; dat is betrokkenheid! Het nakomen van afspraken is voor ons zeer belangrijk en geen vraag of uitdaging is te klein. We zorgen altijd voor een tijdige oplossing. Tegelijkertijd realiseren wij ons natuurlijk dat dit soms niet lukt, dan is het de zaak om verantwoording te nemen en met de betrokkenen naar een passende oplossing te zoeken.

Innovatie

Wij streven voortdurend naar verbetering!
Wij streven voortdurend naar verbeteringen van onze producten, processen en procedures en passen de meeste innovatieve technologieën toe. We moedigen onze medewerkers aan zich open te stellen voor nieuwe ideeën die onze bedrijfsvoering en de levens van onze klanten kunnen verbeteren.

Uitmuntendheid

Ons doel is: "Improve People's Lives"!
We zetten ons volledig in om iedere dag, bij alles wat we doen, uitzonderlijk te presteren, zowel als individu en als bedrijf. Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg.

Sunrise Medical is trendsetter in het ontwikkelen en produceren van innovatieve mobiliteitsproducten en services, waarbij altijd gebruik wordt gemaakt van de laatste technologieën.

Sunrise Medical

Sunrise Medical is een wereldleider in het ontwikkelen, ontwerpen, produceren en distribueren van handbewogen rolstoelen, elektrische rolstoelen, scootmobielen en van zowel standaard als op maat gemaakte positioneringssystemen. Sunrise Medical produceert zijn producten in eigen fabrieken in de Verenigde Staten, Mexico, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Nederland, Polen, Noorwegen, Australië en China.

Onze productfamilie is opgebouwd uit populaire merken binnen de revalidatiebranche, waaronder Quickie, Zippie, Jay, Breezy, Sterling scootmobielen en Gemino rollators. En worden verkocht via een breed netwerk van dealers en distributeurs in meer dan 130 landen.

Sunrise Medical is gevestigd in het Europese hoofdkantoor in Malsch, Duitsland met een Noord-Amerikaans hoofdkantoor in Fresno, Californië en biedt werk aan meer dan 2200 medewerkers wereldwijd.

Sterling Scootmobielen

Of je nu in de stad bent of in het land, je kunt altijd rekenen op een Sterling scootmobiel waar je ook maar naar toe wilt. Eenvoudig te bedienen, milieuvriendelijk en een uitgebreid assortiment aan scootmobielen, opties en accessoires.

De 15 km/u scootmobielen van STERLING zijn ideaal voor actieve gebruikers die er graag op uit trekken met hun scootmobiel. Deze robuuste scootmobielen hebben uitstekende rijprestaties en zijn echte krachtpatsers die eenvoudig een obstakel kunnen nemen. Naast de rijprestaties bent u verzekerd van een soepele en comfortabele rit door het geavanceerde veersysteem. De zitoplossing op deze modellen, tilt comfort naar het hoogste niveau. De scootmobielen zijn verkrijgbaar in 3-wiel uitvoeringen zoals de scootmobiel Elite² XS en Elite² Plus en als 4-wiel uitvoeringen zoals de scootmobiel Trophy en scootmobiel S700.

Gaat u liever minder hard met uw scootmobiel STERLING ook scootmobielen 
die 
12 km/u en 10 km/u gaan. Ook deze scootmobielen hebben goede rijprestaties, zijn voorzien van vering en maken gebruik van de vertrouwde ergonomische wig-wag hand/duim bediening met soft-touch bedieningsknoppen voor een goede controle en het rijden voelt hiermee natuurlijk aan. Ook de 12 km/u scootmobielen zijn verkrijgbaar in een 4-wiel uitvoering zoals de scootmobiel S700, scootmobiel Trophy en scootmobiel S425 en een 3-wiel uitvoering zoals de Elite² XS, Trophy en Calypso. Net zoals bij de 15 km/u modellen zijn deze scootmobielen voorzien van een traploos verstelbaar stuurkolom, heldere verlichting en richtingaanwijzers, claxon, hand/parkeerrem en een afneembare boodschappenmand. De ideale reisgenoot waarmee u gezien mag worden!

Bentu op zoek naar een scootmobiel voor binnenshuis of voor de kleinere afstanden? Dan zijn de scootmobielen van STERLING met 6 km/u ideaal voor u. Deze modellen zijn compact, krachtig en manoeuvreerbaar in en rond het huis of winkelcentra! De scootmobiel Sapphire 2 is voorzien van het Gem-Lock syteem, waardoor de scootmobiel makkelijk deelbaar is en eenvoudig meegenomen kan worden in de kofferback van de auto. Het Gem-Lock systeem heeft een speciaal ontgrendelingsysteem wat deelbaar is door middel van één hendel, zonder kabels, schroeven en gereedschap.

Scootmobielen Sterling van Sunrise Medical

Scootmobiel Sterling Elite by Sunrise

Voor comfort, veiligheid en betrouwbaarheid

Opvouwbare Scootmobiel Sapphire

De comfortabel opvouwbare scootmobiel