Scoozy het antwoord op de scootmobiel

SCOOZY, DE VRIJHEID BEGINT HIER!
Sinds 2019 is Scoozy op de markt verkrijgbaar. Scoozy is gebouwd om optimaal te genieten van je rit. Met scoozy haal je álles uit je leven en ga je op avontuur. Je bent in controle en ontdekt ultieme vrijheid. Er staat niets tussen jou en de wereld. STABIEL STIJLVOL OFF-ROAD 4x4

SCOOZY GELOOFT IN ÁLLES UIT HET LEVEN HALEN WAT ERIN ZIT

Op avontuur gaan en nieuwe dingen ervaren. Je grenzen verleggen en het onbekende tegemoet gaan. Mobiel en onafhankelijk zijn is daar een voorwaarde voor. Daarom ontwikkelen wij Scoozy, hét moderne alternatief voor de scootmobiel. 

Het tot stand komen van de Scoozy (Delft University of Technology)

Scoozy ontwikkelde een scootmobiel die aantrekkelijk is en gemakkelijk te gebruiken in vergelijking met de huidige alternatieven. De nieuwe revolutionaire layout zorgt voor een slank design met een verbeterde stabiliteit. Vier wiel aandrijving (4WD) zorgt dat Scoozy vrijwel overal komt. In de stad, op de golfbaan of in het bos. Sensoren rondom Scoozy zorgen dat botsingen worden voorkomen door automatisch af te remmen voor objecten. De intuïtieve joystick besturing zorgt voor exacte bestuurbaarheid Veiligheid wordt gegarandeerd door het snelheidsafhankelijk stuursysteem dat voorkomt dat je kan omvallen op hoge snelheid. Krappe draaicirkel is mogelijk door het ingenieuze 4 wiel stuursysteem. We willen scootmobielgebruikers het gevoel van vrijheid geven, zonder angst of stigma.

CONTROLE
Intuïtieve besturing Betrouwbare actieradius voorspelling Actief remsysteem
ER OP UIT
Krachtige 4-wielaandrijving Combinatie van stabiliteit en wendbaarheid Comfort vering
VRIJHEID
Gepatenteerd instapsysteem Hightech accutechnologie Uniek design

HET SCOOZY AVONTUUR BEGINT HIER!

Sinds 2019 is Scoozy op de markt verkrijgbaar. Scoozy is gebouwd om optimaal te genieten van je rit. Met scoozy haal je álles uit je leven en ga je op avontuur. Je bent in controle en ontdekt ultieme vrijheid. Er staat niets tussen jou en de wereld. wereld.

SCOOZY LEVERBAAR IN TWEE MODELLEN