Afiscoot scootmobielen

Afikim Electric Vehicles is een wereldleider in de ontwikkeling, productie en marketing van scootmobielen voor ouderen en mensen met beperkte mobiliteit.

Het bedrijf is volledig eigendom van KIBBUTZ AFIKIM, een van de grootste kibboetszim in Israël en is gevestigd in de Jordaanvallei in het noorden van het land.

Sinds 1978 is het bedrijf een pionier op het gebied van scootmobielen, met de introductie van 's werelds eerste scootmobiel met volledige vering,' s werelds eerste vouwscooter en meer innovatieve oplossingen. Op basis van uitgebreide ervaring van meer dan vier decennia en een sterke interne onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling, blijft het bedrijf betekenisvolle verbeteringen voor gebruikers en nieuwe kansen voor partners stimuleren.

Tegenwoordig bieden we middelgrote multifunctionele scooters, maximale all-weather all-weather scooters, recreatieve scooters en een groot assortiment accessoires.

Onze visie

De levenskwaliteit van mensen verbeteren door hoogwaardige, hoogwaardige elektrische mobiliteitsoplossingen te bieden die de functionele mogelijkheden en onafhankelijkheid verbeteren en tegelijkertijd het milieu beschermen.

Onze missie

Elektrische scootmobielen maken die zich richten op de behoeften van de bestuurder en zo het merk bij uitstek blijven voor iedereen die waarde hecht aan prestaties, veiligheid, betrouwbaarheid en service.

Waarom Afikim?

Niemand kent scootmobielen zoals Afikim!

Tienduizenden van onze scootmobielen worden dagelijks over de hele wereld gebruikt en met een langdurig bewezen staat van dienst is het merk 'Afiscooter' een synoniem geworden voor prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid.

We zijn er trots op te weten dat Afikim elektrische voertuigen een positieve invloed heeft op de onafhankelijkheid, gemoedsrust en algehele levenskwaliteit van onze klanten.

Kwaliteit en veiligheid

ACHTER DE VEILIGE EN COMFORTABELE MOBILITEIT DIE DE MODELLEN VAN DE AFISCOOTER BIEDEN, LIGT GEAVANCEERDE TECHNIEK, NALEVING VAN INTERNATIONALE VEILIGHEIDSNORMEN EN STERKE TESTEN EN EN KWALITEITSBORGING

Zonder titel-23

ISO 9001: 2015

ONZE PRODUCTEN DRAGEN VOLGENDE KWALITEITSMERKEN:

Zonder titel-2222

EN 12184

Zonder titel-21

CE-CONFORMITEIT

Zonder titel-20

FDA

AFI-scooters

Afiscooter S

Afiscooter C

Afiscooter M

Afiscooter SE

ACCESSOIRES

Afikim biedt een breed scala aan accessoires die aan uw 'Afiscooter' kunnen worden toegevoegd om deze zoveel mogelijk aan uw specifieke behoeften aan te passen. Unieke opties, zoals extra brede banden, een hardtop luifel en regenwanden, gevarieerde stoelconfiguraties en meer, zorgen voor veiligheid en comfort in gevarieerde lokale weersomstandigheden en terreinen.

Accessoires zoals de golftashouder, krukhouder, meerdere mand- en opbergboxopties en meer zullen uw scooter aanpassen aan uw specifieke dagelijkse behoeften. Elk model heeft accessoires die speciaal daarvoor geschikt zijn. Om te bepalen welke accessoires voor uw scootmobiel beschikbaar zijn, selecteert u het relevante model of neemt u contact op met een Afiscooters-dealer.

Accessoires

Afiscooter S

Accessoires

Afiscooter M

Accessoires