Shopper grote boodschappentas voor de rollators Rollz Motion

€ 123,30
Langere levertijd
SKU
1020RM0004

Rollz Motion shopper handige ruime tas

Dankzij deze functionele shopper heeft u altijd een tas bij u. U klikt hem gemakkelijk aan het frame van de Motion.

Het product zal binnenkort vervangen worden door een nieuwe versie van dit accessoire, we houden u op de hoogte wanneer deze verschijnt.
Ruime rollator tas, de shopper voor de Rollz Motion

Deze stijlvolle en functionele tas klikt u op het frame van de Rollz Motion. Gaat u winkelen? Dankzij de shopper hoeft u geen tas te dragen en kan alles veilig en handig mee naar huis.

De functionele en ergonomische rollatortas

In de shoppertas bergt u uw persoonlijke spullen of aankopen goed op tijdens het lopen met de rollator. Onderweg kunt u er makkelijk bij. En u hoeft geen tas om de schouder te dragen terwijl u met de rollator loopt! Dat loopt een stuk handiger en ergonomischer.

Voor dagelijks gebruik

De shoppertas heeft een inhoud van 13,2 liter. Aan de achterzijde zit een vak met ritssluiting, bijvoorbeeld voor een portemonnee. Zonder te hoeven bukken, kunt u makkelijk iets in de tas doen of eruit halen.

Tas op de rollator zetten

De shopper kan alleen vastgeklikt worden in de rollatorstand. Het bevestigen van de shopper gaat eenvoudig. De twee kunststof haken aan de zijkant van de tas klikken om de voorzijde van het metalen frame van de Rollz Motion.

Tas van de rollator af halen

Door de schouderband omhoog te trekken, kantelen de kunststof haken. Zo is de tas makkelijk omhoog en los te trekken. Met de verstelbare schouderband kunt u de Rollz shopper ook apart van de Rollz Motion meenemen. Bijvoorbeeld als u een kopje koffie gaat drinken en de rollator even terzijde zet.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shopper grote boodschappentas voor de rollators Rollz Motion
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!