Rugsteun voor de Rollz Motion rollators

€ 53,25
Snel geleverd
SKU
1020RM0012

Rollz Motion rugsteun

Met deze rugsteun heeft u altijd de mogelijkheid om comfortabel op de Motion te zitten, ook als u het rolstoelpakket niet mee heeft genomen.

Deze buigzame rollator rugsteun

Een handig accessoire als u eropuit gaat en de Rollz Motion als rollator gebruikt. Hier kunt u al zittend tegenaan leunen wanneer u het rolstoelpakket niet gebruikt.  

Rugsteun voor dagelijks gebruik

De rugsteun bevestigt u thuis al op de rollator. Is het onderweg tijd om even te gaan zitten. Zet de Rollz Motion dan op de rem en ga op het zitkussentje zitten. De rugsteun biedt dan een flexibele steun in de rug. Dat zit stabiel en voelt prettig aan.
Bij gebruik van de Rollz Motion als rolstoel, dus met rolstoelpakket, is de rugsteun niet nodig. Dan kunt u immers de rolstoelrugleuning gebruiken om onderweg even uit te rusten.

Gemak van de rollator rugsteun

De rugsteun kan bevestigd blijven wanneer u de Rollz Motion alleen als rollator gebruikt. Ook bij het inklappen laat u de rugsteun zitten. Dan buigt de rugsteun flexibel naar buiten.

Rugsteun bevestigen op de rollator 

De kant van de rugsteun waarop de merknaam staat, komt aan de voorzijde van de Rollz Motion. U bevestigt de rugsteun aan de Rollz Motion met vier klittenbanden. Bevestig eerst de twee bovenste klittenbanden. Maak vervolgens de twee onderste klittenbanden vast aan de verticale delen van het frame. De rugsteun kunt u bevestigen terwijl de 3-in-1 rolstoelpakkethouder en bekerhouder bevestigd zijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rugsteun voor de Rollz Motion rollators
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!