Rollz Motion Performance rollator jungle green

Rollz Motion Performance

De all-terrain rollator rollator en rolstoel in één uitgevoerd in de kleur jungle green. Dankzij de vier luchtbanden rijdt de Rollz Motion Performance ook prettig over ruwer terrein. Met extra zachte armsteunen en ergonomische handgrepen.

In één handomdraai transformeert de Rollz Motion Performance moeiteloos in een rolstoel en weer terug. Loop stabiel, rechtop en comfortabel, en rust onderweg uit in de rolstoel als u dat wilt.

Snel geleverd
SKU
2010RM0014
€ 989,00

Ga erop uit met de Rollz Motion Performance

Deze all-terrain rollator met luchtbanden. Deze rollator en rolstoel in één geeft meer comfort bij hobbelig wegdek. De luchtbanden geven meer demping en zorgen ervoor dat oneffen ondergrond minder trilling veroorzaakt. De Rollz Motion Performance is een stabiele rollator waarmee u op een ergonomische wijze loopt.

De Rollz Motion Performance heeft een kleine draaicirkel, de rollator draait dicht om u heen en is daardoor erg wendbaar. U houdt veel controle over de rollator omdat u tussen de comfortabel gevormde handgrepen in loopt. Deze handgrepen zijn in hoogte te verstelbaar, zodat u, welke lengte u ook heeft, op een juiste wijze achter de rollator kan lopen. 

Waarom de Rollz perfomance

✅ - Uniek en modern design
✅ - Snel en eenvoudig om te bouwen naar rolstoel
✅ - Eenvoudig op te vouwen tot een compact pakket
✅ - In hoogte verstelbare handvatten
✅ - Lichtgewicht voor 2 in 1 rollator
✅ - Voorzien van grote 12 inch wielen
✅ - Zeer gebruiksvriendelijk
✅ - Innovatieve trommelremmen voor veilig remmen
✅ - Voorzien van de strenge Duitse TüV keuring
✅ - Garantie: 2 jaar
✅ - Garantie 5 jaar op het frame

Wanneer u de rollator ombouwt tot rolstoel ......

laat u zich comfortabel verder rijden.

De Rollz Motion Performance wordt inclusief rolstoelpakket geleverd, hiermee is de rollator tot rolstoel te maken. Het zitkussen heeft een wigvorm, zodat u ergonomischer in de rolstoel zit. De zitdiepte is aan te passen door de rugbanden te verstellen.

De zachtere amsteunen hebben een verbeterde foam vulling gekregen, hier kunnen uw armen comfortabel op steunen. 

Drempels en stoepen zijn vaak een lastig obstakel

Met de drempelhulp duwt u gemakkelijk de voorwielen van de rollator de drempel op, waarna u zo de rollator de drempel oprijdt. Door de luchtbanden is de Rollz Motion Performance geschikt om over hobbelig wegdek te rijden. Deze outdoor rollator geeft meer comfort bij het rijden over lastig begaanbaar terrein. 

Wanneer u de Rollz Motion Performance niet gebruikt en hem op wilt bergen, is hij eenvoudig in te klappen tot een compact pakket. Zo neemt u hem gemakkelijk mee in de auto of zet u hem gemakkelijk weg. 

Rollator met comfortabel zitkussen

De wigvorm in het zitkussen voorkomt dat u naar voren kunt schuiven, waardoor de zithouding ontspannen is. Ook is er een onderlaag toegevoegd, waardoor men op een dikkere en comfortabelere schuimlaag zit. 

Rollator remmen werking

Met de Rollz Motion Performance remt u met gemak. U knijpt de remmen in en kunt zo zelf bepalen in welke mate u bijremt. Knijp de handremmen en de driehoekige parkeerhendels in en laat vervolgens beide remmen los, zo zet u de rollator op de parkeerrem. Wilt u weer van de parkeerstand af, knijp dan de handremmen kort in. 

Rollator tas tot 10kg

Onder de Rollz Motion Performance kunt u gemakkelijk de bijgeleverde tas hangen. De tas van de Rollz Motion Performance heeft reflecterende onderdelen, zo bent u goed zichtbaar in het donker.  De tas kan maximaal 10 kg dragen.

Voordelen van een rollator met luchtbanden

De luchtbanden van de Rollz Motion Performance verhogen het rij- en zitcomfort.

Door de luchtbanden worden trillingen geminimaliseerd. Prettig bij het vasthouden van de handvatten en comfortabel zitten als u de rollator als rolstoel gebruikt.

De banden zijn gemakkelijk op te pompen met de bijgeleverde bandenpomp. Voor instructies hiervoor leest u de handleiding goed door. De pomp zit opgeborgen in het rolstoelpakket, houd hem hier zodat u altijd, ook onderweg, lucht bij kunt pompen. 

Specificatie's en afmetingen van de Rollz Performance

Kleur: jungle green 
Gewicht Rollz Motion Performance: 11,4 kg
Rollz Rolstoelpakket: 3,4 kg
Maximale belasting: 125 kg
Lengte gebruiker: 1,60-1,90 m
Uitgeklapt H×B×L: 86-98 × 67 × 63 cm
Ingeklapt H×B×L : 89-98 × 29 × 63 cm
Zitdiepte: 42 cm
Zitbreedte: 45 cm
Zithoogte: 55 cm
Voorwiel diameter: 8 inch
Achterwiel diameter: 12 inch

Bekijk de video van de Rollz performance

Rollator rolstoel Rollz Motion performance video en bekijk de mogelijkheden van deze rollator.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rollz Motion Performance rollator jungle green
Uw waardering