Sta op stoel relax fauteuil Napels

€ 2.795,00
Snel geleverd
SKU
BSRHVENLEGR

Stijlvolle sta-op stoel Napels

Lekker onderuit zitten met de benen omhoog. Wanneer u even in de stoel wilt rusten, zet u met een druk op de knop de rugleuning naar achteren en de voetenbank omhoog. Zo kunt u heerlijk ontspannen. Wilt u daarna weer eenvoudig in de benen komen drukt u op de knop en stoel gaat in de sta-op functie. Moderne en slank design leverbaar in twee kleuren leder.

Napels relax- en sta-op fauteuil

Deze moderne en draaibare sta-op stoel Napels is voorzien van 3 motoren en accu. Deze sta-op zorgt voor een hoog zitcomfort met veel relax functies. Zo kunt u de rugleuning en voetenbank onafhankelijk van elkaar verstellen en kantelt de stoel naar achteren wanneer de voetenbank uitschuift.

In deze stand kunt u de rugleuning nog veranderen in de stand die u graag wil. Zo verschuift u ook de druk op uw lichaam en krijgt u minder last van drukplekken als u veel zit. De stoel is ook standaard uitgerust met een topswing die in drie standen instelbaar is om uw hoofd te ondersteunen. 

De sta-op stoel Napels is in leer/skai combinatie uitgevoerd. Het zit en rug gedeelte is uitgevoerd in leer, de buitenbekleding van de stoel is in skai leer uitgevoerd. De Napels staat op een zwarte en draaibare* kruisvoet.

draaibare-sta-op-stoel-met-accu-zwart-leder-rechts

Draaibare* relax fauteuil Napels met sta-op functie

In de lage stand is de Napels draaibaar zoals een normale relax fauteuil, gaat de stoel in de sta-op stand dan vergrendelt deze en kan niet meer draaien. Dit om de veiligheid te garanderen zodat u stabiel en in vaste positie kunt uitstappen.

In de sta-op stand zult u merken dat u eenvoudig en met weinig kracht kunt opstaan. De benen en knieen worden minder belast evenals u uw armen en polsen niet meer hoeft te belasten. 

Ook met het gaan zitten hoeft u zich niet meer te laten “vallen” in de stoel. U gaat u in de stoel in sta-op stand zitten en met de afstandsbediening laat u zich weer zakken naar de zit stand. Nu kunt u ook de stoel weer draaien en alle relax functies weer bedienen.

draaibare-sta-op-stoel-sta-op-stand-grijs

Gegevens Sta op stoel Napels

MateriaalLeder en skai
Lengte850 mm, 1660 mm
Breedte780 mm
Hoogte1110 mm
Zitbreedte48 cm
Zitdiepte50 cm
Zithoogte52 cm
Rughoogte72 cm
Max. belasting140 kg
Aantal motoren3 motoren
Keurmerken  richtlijnenCE
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sta op stoel relax fauteuil Napels
Uw waardering