Scootmobiel Trophy 6 - 3-wielen

€ 0,00
Snel geleverd
SKU
OCCTROP6-3

Occ. verkocht.

Trophy 6 met 3 wielen tweedehands scootmobiel voor maximaal comfort

De unieke Trophy 6 vering zorgt, in combinatie met zeer lichte bediening en optimale individuele instelbaarheid, voor maximaal comfort. Volledig instelbaar; de scootmobiel kan geheel op uw behoeften en rijstijl afgestemd worden.

Occ. verkocht.

De genoemde prijs is een vanaf prijs!!


Trophy 6 met 3 wielen tweedehands scootmobiel voor maximaal comfort
* ca. 15 km/uur
* Afmetingen: 140 x 66 x 135 cm
* ca. 128 cm draaicirkel
* inclusief acculader 8Ah
* 7 cm bodemvrijheid
* 160 kg maximaal gebruikersgewicht

De unieke Trophy 6 vering zorgt, in combinatie met zeer lichte bediening en optimale individuele instelbaarheid, voor maximaal comfort. Volledig instelbaar; de scootmobiel kan geheel op uw behoeften en rijstijl afgestemd worden. Optimaal rijplezier, ook bij pijnklachten, reuma of een beperkte handfunctie. De Trophy 6 biedt u perfect rijgedrag. De Trophy 6 is krachtig en stabiel, maar ook uiterst wendbaar door de compacte uitvoering en het lichte (vergelijkbaar met een personenauto) stuurgedrag. 

De Trophy 6 is standaard zeer compleet uitgevoerd met o.a. een betrouwbare accu-indicatiemeter en dagteller voor een veilig gevoel onderweg.

De Trophy 6 staat voor kwaliteit en veiligheid. Het is eenvoudig om beide handen aan het stuur te houden. Maar u rijdt net zo gemakkelijk en veilig wanneer u één hand kunt gebruiken.

Foto's kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Meer informatie
Footer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Scootmobiel Trophy 6 - 3-wielen
Uw waardering