Rolstoel Jazz S50 opvouwbaar - zb:46

Special Price € 279,00 Regular Price € 349,00
Snel geleverd
SKU
4020723


Rolstoel Jazz S50

De rolstoel Jazz S50 blinkt uit in zijn eenvoud. Deze zeer gebruikersvriendelijke en degelijke rolstoel is ideaal voor de voor jarenlang gemak. De Jazz S50 is praktisch en comfortabel in het gebruik, dit voor zowel de begeleider als de gebruiker.

De rolstoel is demontabel voor het transport met een auto.

De handbewogen rolstoel Vermeiren Jazz S50 rolstoel blinkt uit in eenvoud

Hierdoor is de rolstoel zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig opvouwbaar voor transport in auto, trein of boot.

De rolstoel is voorzien van enkele instelmogelijkheden en biedt hierdoor voldoende comfort voor de gebruiker. De Jazz onderscheidt zich dan ook door zijn praktische benadering en is daarbij comfortabel in het gebruik, zowel voor begeleider als voor de gebruiker.

Wilt u de rolstoel meenemen in de auto, de Jazz S50 is voorzien van afneembare wielen met een quick release systeem. Door op de knop in het wiel te drukken neemt u zonder gebruik van gereedschap de wielen af.

Het totaalgewicht van De Vermeiren Jazz S50 bedraagt slechts 16,6 kg.

Vaak volstaat het bij de transportrolstoel te volstaan met één van de meest gangbare maten, gezien deze niet ingezet wordt voor intensief en langdurig gebruik. De Jazz S50 is verkrijgbaar in 6 breedtematen: zitbreedte 39, 42, 44, 46, 48 en 50 cm. Heeft u een andere zitbreedte dan 46 cm nodig neem contact met ons op.

rolstoelkeurmerk-crashtest-vierkant

Crashtest safe taxivervoer rolstoelen

Een rolstoel wordt als veilig vervoerbaar beschouwd als hij voldoet aan de eisen uit de norm ISO 7176-19. De rolstoel heeft dan een crashtest doorstaan en is sterk genoeg om tijdens de rit én bij een ongeval de passagier op zijn plaats te houden.

Let op: De rolstoel dient met een vierpunts-vastzetsysteem stevig bevestigd te worden aan de vloer van de taxibus. Deze vier bevestigingspunten zijn op de rolstoel aangegeven met een sticker.

Rolstoel_Jazz_technische-gegevens_1
Jazz_rolstoel_gevouwen

Rolstoel Jazz in de trein of auto 

De rolstoel is samen te klappen voor transport. De beensteunen zijn afneembaar om de rolstoel compact te houden.

Rolstoel Jazz armsteunen

De armsteunen zijn opklapbaar voor het maken van een zijwaartse transfer. Ook zijn de armsteunen af te nemen van de rolstoel.

Armsteunen-afneembaar-wegklapbaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rolstoel Jazz S50 opvouwbaar - zb:46
Uw waardering