Rollator Taima XC Outdoor met luchtbanden

Waardering:
93% of 100

De Taima XC Outdoor rollator is uitgevoerd met extra grote spaakwielen voor het makkelijker nemen van obstakels en is bijzonder geschikt voor gebruik buitenshuis onder alle omstandigheden. B.v. een heerlijke ontspannende wandeling in het bos op zand- of schelpen- of grint paden. Is tevens geschikt voor gebruik binnenshuis.

U ontvangt bij uw bestelling van de Taima Outdoor rollator altijd een gratis binnenband van ons.

Langere levertijd
SKU
2001007
€ 449,00

De Taima XC Outdoor rollator is uitgevoerd met extra grote spaakwielen voor het makkelijker nemen van obstakels en is bijzonder geschikt voor gebruik buitenshuis onder alle omstandigheden. B.v. een heerlijke ontspannende wandeling in het bos op zand- of schelp- of grint paden. Is tevens geschikt voor gebruik binnenshuis.

U ontvangt bij uw bestelling van de Taima Outdoor rollator altijd een gratis binnenband van ons.

Lekker licht in gewicht en gemakkelijk wendbaar, in combinatie met een optimale stabiliteit, schaarframe voor eenvoudige en makkelijk opvouwen/vergrendelen en ook niet geheel onbelangrijk; een aantrekkelijk & stoer uiterlijk.

Zodra opgevouwen en vergrendeld blijft de Taima XC Outdoor keurig rechtop staan. Ruimtebesparend bij b.v. opslag of kleine behuizing. Het opvouwen is heel eenvoudig: De zachte zitting is in het midden voorzien van een bandje. U trekt dit bandje omhoog en de Taima XC vouwt zich samen.

De Taima XC Outdoor bezorgt u stabiel, comfortabel en relaxed loopgemak. U ervaart extra comfort voor uw gewrichten omdat de spaakwielen zijn voorzien van luchtbanden met een grof profiel.
Dit luxe werkpaard heeft ergonomisch gevormde handgrepen & gesloten remhendels plus parkeerrem functie en wordt compleet met afneembaar boodschappentasje en een kantelfunctie voor het winnen van obstakels geleverd.

De Taima XS Outdoor heeft een zithoogte van 60 cm en kan tot maximaal 150 kg. belast worden. Deze "zware jongen" heeft een eigen gewicht van slechts 8,2 kg..

Zitbreedte: 45 cm en een zitdiepte: 23 cm.
In de verpakking: wandelstokhouder & boodschappentasje.

Als accessoire te bestellen: ruggensteun voor veilig en comfortabel zitten (scroll hiervoor naar de onderzijde van de pagina)

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rollator Taima XC Outdoor met luchtbanden
Uw waardering

Bundelvoordeel

 • Rollator Taima XC Outdoor + korting op luxe ruggensteun

  X1
  Rollator Taima XC Outdoor met luchtbanden
  +
  X1
  Ruggensteun Comfort voor rollator Taima XC Outdoor

  € 59,00 € 53,10

  10% discount.

  - € 5,90 discount on buying this offer.

  Langere levertijd