Rollator Saljol carbon zilver (Star Silver)

De SALJOL Carbon Rollator is gemaakt van Carbon Fiber, een sterk en super licht materiaal is. Zonder de fraaie tas weegt dit model maar 5 kg. ....

Snel geleverd
SKU
4058789009055
€ 699,00

De SALJOL Carbon Rollator is gemaakt van Carbon Fiber, een sterk en super licht materiaal is. Zonder de fraaie tas weegt dit model maar 5 kg.

Tevens leverbaar in de large kleuren: British Racing Green, Midnight Blue en Matt Black

Ook te bestellen in de maat medium in de kleuren: British Racing Green, Midnight Blue en Silver Star.

De Saljol heeft een mooi en uniek design. De wielen van de SALJOL Carbon Rollator zijn zacht en hebben veel profiel voor extra stabiliteit en het opnemen van trillingen.

De handvatten zijn gemaakt van kurk, om trillingen op te nemen en zorgen en dat uw  handen comfortabele ondersteuning krijgen.

De rollator klapt licht en gemakkelijk in en heeft een sluitknop om de rollator te vergrendelen. Vervolgens kan de rollator ook in de ingeklapte stand zelf blijven staan.

De remmen zijn sterk en u heeft weinig kracht nodig om ze te bedienen. Uniek aan de SALJOL Carbon Rollator is dat er standaard een sleeprem op zit om de weerstand op de achterwielen te vergroten. Dit is wenselijk bij 
bergafwaarts rijden of neurologische ziekten waarbij de loper te snel naar voren dreigt te lopen.

Het in- en uitklappen van de Saljol rollator
Het inklappen van de SALJOL Carbon kan met één hand worden gedaan. U kunt dit doen doen door de lus op het zitje naar boven te trekken. Door zijn eigen gewicht klapt de rollator dan dicht. Op de buizen waar het tasje aanhangt zit een rode sluitknop zodat de Saljol vergrendeld wordt. Wanneer u hem weer wilt uitklappen, drukt u op de rode knop en duwt u het zitje naar beneden. Het zitje vergrendeld zich dan weer en zo kunt u veilig gaan lopen.

De rollator klapt in de breedte in en is hierdoor compact, maar nog steeds stevig. Hij blijft uit zichzelf staan in de ingeklapte vorm en u kunt hem zelfs verrijden in deze vorm, zodat u hem kunt opbergen of eenvoudig kan transporteren.

De handvatten van de rollator in hoogte verstellen
De  duwhandvatten met handremmen zijn eenvoudig in hoogte te verstellen. Door de draaiknop open te draaien kunnen de duwhandvatten stapsgewijs met een aantal gestandaardiseerde lengtes, hoger of lager worden gezet. Wanneer de juiste hoogte voor u is bereikt, moet de draaiknop weer dicht worden gedraaid om de handvatten vast te zetten. De draaiknop zorgt ervoor dat de handvatten goed en stevig vast zitten in het frame.

Stoepklimmer en zachte wielen
De SALJOL Carbon Rollator heeft 4 slijtvaste banden. Ze zijn zacht, maar zonder lucht, zodat u geen lekke band krijgt. Op de banden zit ruim profiel zodat de rollator voldoende grip heeft. De zachte banden zorgen ervoor dat de Saljol de trillingen tijdens het lopen zoveel mogelijk absorbeerd.

Bij de achterwielen zitten er bij beide wielen een trapdop om gemakkelijk en zonder te tillen obstakels over te kunnen gaan.

Na registratie, zie de formulieren bij levering, biedt de fabricant 10 jaar garantie.

Technische gegevens:

Gewicht:  5.8 kg (incl tasje, 5 kg zonder tas)
Beoogd gebruik:   Buiten en binnen
Zeer geschikt voor:   Reizen, Binnen gebruik, Revalidatie
Maximaal gebruikersgewicht:  150 kg
Kabels weggewerkt in het frame:  Nee
Afmetingen:  67.8 cm x 62 cm x 86 cm LxBxH
Afmetingen van rollator ingeklapt:  67.8 cm x 22 cm x 86 cm LxBxH
Zithoogte van het zitje:  62,5 cm
Zitbreedte:  46 cm
Afstand tussen de handvatten: 48 cm
In hoogte verstelbaar van:  80.5 cm tot 102.5 cm
Inclusief rugsteun:  Optioneel
Reflectoren:  Meerder punten
Meegeleverd bij rollator: stokhouder en tasje
Materiaal frame:  Carbon
Materiaal banden:  Zacht (lekvrij)
Garantie: 10 jaar (na registratie)
Kleur: Zilver

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rollator Saljol carbon zilver (Star Silver)
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!