Rollator Cristallo² compleet met onderarmsteunen

€ 399,00
Langere levertijd
SKU
722500000

De Cristallo² rollator is standaard uitgevoerd met onderarmsteunen. 

Deze uitvoering is zeer functioneel bij een niet corrigeerbare voorover gebogen sta- en loophouding en verminderd de belasting van polsen en onderarmen. 

De Cristallo² rollator is standaard uitgevoerd met onderarmsteunen. Deze uitvoering is zeer functioneel bij een niet corrigeerbare voorover gebogen sta- en loophouding en verminderd de belasting van polsen en onderarmen.

De rollator is geschikt voor gebruikers die weinig kracht in de benen hebben, rugproblemen hebben of last hebben van overgevoelige polsen of handen. Geschikt voor mensen met artritis.

Al deze aandoeningen geven extra pijn op de polsen en handen. Dit type rollator ontlast de druk en kracht op de polsen en handen. Deze druk komt nu via de onderarmen op de schalen. 

Deze Cristallo² is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik

De onderarmschalen van de Cristallo Plus² zijn gepolsterd met zacht materiaal voor extra comfort voor uw onderarmen. De onderarmsteunen zijn traploos in hoogte instelbaar. De Cristallo² Plus is voorzien van remmen met parkeerstand en eenvoudig opklapbaar voor transport met automatische vergrendeling tegen het opklappen tijdens gebruik. Voor goede zichtbaarheid is de voor- en de achterzijde voorzien van reflectoren. De remmen zijn licht bedienbaar, de wielen zijn vervaardigd uit anti-lek materiaal en de wielmaat is 200/50 mm.

De mand en het dienblad zijn eenvoudig afneembaar en belastbaar tot 5 kg. De ergonomisch gevormde handvatten, de comfortabele zitting om onderweg even lekker te gaan zitten en de mand zijn uitgevoerd in de kleur zwart.
Het aluminium frame is in de moderne kleur zilver metallic gespoten

Geschikt om te gebruiken voor looptraining tijdens een revalidatieproces.
.
Zitdiepte: 16 cm
Breedte tussen de achterwielen: 43 cm
Netto gewicht: 12,3 kg (zonder mand & dienblad)

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rollator Cristallo² compleet met onderarmsteunen
Uw waardering