Immedia SmartMove Transferband

SmartMove Transferband met handgrepen

Transferband met handgrepen, als verlengstuk van de armen van de verzorger. De verzorger kan ondersteuning en hulp bieden zonder daarbij een goede ergonomische houding en controle op te hoeven geven.

De Immedia SmartMove transferband kan worden gebruikt ter ondersteuning van transfers van staan naar zitten, zitten naar staan, omhoog schuiven in bed of voor- en achteruit in een stoel. De Immedia SmartMove geeft de verzorger goede houvast en controle bij een goede werkhouding. De binnenzijde is uitgevoerd in anti-slip zodat ongewenst glijden van de Sling tijdens de transfer wordt voorkomen; de buitenzijde is in glad materiaal uitgevoerd zodat aanbrengen en verwijderen eenvoudig zijn.

Snel geleverd
SKU
IM426
€ 109,00

Immedia SmartMove fungeert als verlengstuk van de armen van de verzorger. De verzorger kan ondersteuning en hulp bieden met een goede ergonomische werkhouding en grip.

Immedia SmartMove kan worden gebruik bij ondersteuning en hulp tijdens transfers van zitten naar staan, staan naar zitten, hogerop plaatsen in bed of naar voren of achteren verplaatsen in een stoel of rolstoel.

Immedia SmartMove geeft de verzorger en goede houvast voor een goede werkpositie. De binnenzijde is uitgevoerd in antislip zodat ongewenst glijden wordt voorkomen, de buitenzijde is van een glad materiaal zodat de transferband eenvoudig aangebracht en verwijderd kan worden.

Kenmerken
• Ondersteuning bieden bij staan / zitten
• Ondersteuning bieden bij het hogerop plaatsen in bed
• Verplaatsen (naar voren of achteren) in een stoel of rolstoel
• Hulp bij transfer tussen bed, rolstoel, stoel, etc.

Met 4 handgrepenBreedte x Lengte210 x 600 mm

Maximaal gebruikersgewicht

150 kg

Materiaal

Bovenzijde: Nylon met polyurethaan coating
Onderzijde: Polyester
Binnenzijde: Polypropyleen
Lussen: Polyester

Washing instructions

Washing instructions

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Immedia SmartMove Transferband
Uw waardering