Immedia SupportBelt transfer gordel

Immedia SupportBelt met handgrepen

Immedia SupportBelt biedt u extra hulp en ondersteuning bij bewegen en transfers.

Met de diagonaal aangebrachte handgrepen is een ergonomische werkhouding voor de verzorger gegarandeerd. SupportBelt is een krachtig hulpmiddel wanneer iemand moet gaan zitten of staan of geassisteerd moet worden bij het lopen. Immedia SupportBelt is voorzien van anti-slip materiaal aan de binnenzijde en een instelbare band met steekgesp.

Snel geleverd
SKU
IM8009009
€ 119,00

Transfergordel en ondersteunende gordel

Deze ingenieuze riem is een handig hulpmiddel dat door een verzorger kan worden gebruikt om mensen met beperkte mobiliteit te helpen bij het gaan zitten of gaan staan, of als algemeen hulpmiddel bij het lopen en bij het sporten.

Verkrijgbaar in vijf maten die passen bij de tailleomvang van de individuele gebruiker, de riem heeft een verstelbare riemgesp voor een veilige maar stevige pasvorm. De handvatten aan weerszijden van de riem zijn diagonaal geplaatst. Hierdoor kan de zorgverlener een meer natuurlijke en ergonomische grip behouden, waardoor het risico op overbelasting wordt geminimaliseerd. Het binnenmateriaal van de riem is antislip om ervoor te zorgen dat de riem op zijn plaats blijft zonder te glijden of te schuiven.

Met de riem stevig op zijn plaats, kan een verzorger de handgrepen gebruiken om iemand voorzichtig vanuit een zittende positie op te tillen of te laten zakken. Als alternatief kan de riem worden gedragen door iemand die opnieuw leert lopen, met een verzorger die de handvatten kan vasthouden voor de veiligheid in geval van een val.

Dit product is een handig hulpmiddel bij het helpen van een persoon bij het opstaan ​​of gaan zitten, ter ondersteuning van looprevalidatie of om te helpen bij een transfer tussen bed, rolstoel, stoel of andere zittende positie. De maat Medium is 1,3 meter lang en de maat Large is 1,5 meter lang (om bij je taille te passen). Het maximale gebruikersgewicht voor dit product is 150 kilogram.

Dit product is een hygiëne product en kan niet geretourneerd of geruild worden.

Diagonale handgrepen

De diagonale handgrepen zorgen voor een ergonomische grip voor de zorgverlener.

Maximaal gebruikersgewicht

150 kg

Materiaal

Buitenzijde: Nylon
Binnenzijde: Nylon met PU-coating
Polstering: Polyethyleen
Lussen: Polyester met polypropyleen
Riem, gesp: Acetal, nylon

Washing instructions

Washing instructions

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Immedia SupportBelt transfer gordel
Uw waardering