Flexyfoot elleboogkrukken set

Flexyfoot schokabsorberende krukken

Onze schokabsorberende krukken zijn ontworpen om sterk en ondersteunend te zijn en bieden het ultieme in veiligheid en comfort voor de gebruiker. 
Verkrijgbaar met gesloten manchetten, al onze krukken zijn voorzien van de revolutionaire Flexyfoot doppen die veiligheid naar een nieuw niveau tilt door 50% meer grip en tractie te bieden dan een gewone rubberen krukdop.

 

Snel geleverd
SKU
Flexyfoot-kruk
€ 127,95
  • Dit paar Flexyfoot Soft Grip Double Verstelbare Krukken hebben een aantal unieke functies die zijn ontworpen om comfort, ondersteuning en veiligheid voor de gebruiker te verbeteren en het risico op uitglijden en vallen te verminderen.
  • Deze Flexyfoot Soft Grip Crutches hebben een gevormde, zachte getextureerde handgreep, die mooi in de palm van de hand zit, waardoor het risico op pijn wordt verminderd en het comfortniveau wordt verbeterd, waardoor ze perfect zijn voor perioden van langdurig gebruik.
  • De krukken zijn uitgerust met de uniek ontworpen Flexyfoot huls voor extra comfort en veiligheid. De Flexyfoots flexibele balg fungeert als een schokdemper om knikken in de pols-, arm- en schoudergewrichten te verminderen.
  • Het licht flexibele ontwerp van de Flexyfoot en de slijtvaste aard van het voetprofiel geven de gebruiker tot 50% meer grip dan een traditionele huls, waardoor altijd volledig contact met de grond wordt gegarandeerd voor maximale veiligheid.
  • Deze Flexyfoot krukken zijn in hoogte verstelbaar en geschikt voor alle gebruikers tussen 150 cm – 200 cm). Gemaakt van hoogwaardige aluminium buizen zijn ze lichtgewicht maar sterk, met een maximaal gebruikersgewicht van 130 kg, en gesloten manchetten voor extra veiligheid en veiligheid.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Flexyfoot elleboogkrukken set
Uw waardering