Drempelhulpen

Drempelhulp kopen
Om veilig met uw rolstoel, rollator of scootmobiel door en om het huis te rijden. Drempels en veiligheid gaan slecht samen en blijven een punt van aandacht. Er diverse oplossingen om de veiligheid en het gemak rond drempels te vergroten. Er is een breed assortiment aan drempelhulpen; permanente drempelhulpen, tijdelijke drempelhulpen die kunnen worden weggenomen als ze niet nodig zijn en er zijn zelfs oplossingen die u met een reistas mee kunt nemen. De drempelhulpen die u mee kunt nemen zijn voor gebruik onderweg of op vakantie waar vaak drempels zijn die moeilijk op zijn te rijden zonder extra hulpvoorzieningen. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Drempelhulp of Drempelplaat voor betere toegankelijkheid

Een drempelhulp of drempelplaat is een medisch hulpmiddel wat mensen met een rolstoel, rollator of scootmobiel helpt veilig een woning / pand in te komen. U kunt een drempelhulp of drempelplaat aanschaffen voor een kleine drempel, maar ook voor een hoge drempel of zelfs een complete stoeprand.

 

Een drempelhulp kopen

Heeft u een drempel in de ingang van uw pand of liggen er drempels in het pand zelf. Dan kunt u een of meerdere drempelhulpen aanschaffen. Onze drempeloplossingen helpen mensen met een rolstoel, rollator of scootmobiel veilig, snel én zelfstandig over een lage of hogere drempel heen te komen. Met een drempelhulp rolstoel, een drempelhulp rollator of een drempelhulp scootmobiel vergroot u de toegankelijk.

Drempelhulp systemen voor alle soorten drempels

Wij weten als geen ander dat er vele soorten drempels zijn. Daarom hebben wij een groot assortiment met verschillende drempelhulp systemen. Denk hierbij aan drempelhulp systemen van aluminium, maar ook aan rubberen drempelhulpen. En wilt u een drempel oplossing aanschaffen die u overal mee naartoe kunt nemen. Dan koopt u een van onze multi-inzetbare en flexibele drempelhulpen. Drempel oplossingen zijn ook ondersteundende hulpmiddelen bij valpreventie voor ouderen.

 

Een oprijplaat of oprijgoot kopen

Wij leveren ook een ruim assortiment aan verschillende oprijplaten voor in de zorg. De oprijplaat rolstoel of oprijplaat rollator is, zoals de naam al suggereert vooral voor mensen met een rolstoel of rollator zeer geschikt voor het overbruggen van een drempel. Wij hebben vele verschillende aluminium oprijplaten maar ook oprijplaten gemaakt van ultra-licht koolstofvezel. Bij ons kunt u ook een oprijplaat voor de scootmobiel kopen.

Naast de genoemde drempelplaten leveren we ook lichtgewicht oprijgoten.

De oprijgoten worden als paar geleverd en zijn gemaakt van aluminium, daarnaast is de oprijgoot eenvoudig en snel inschuifbaar en uitschuifbaar waardoor de oprijgoten makkelijk op te bergen zijn en ideaal zijn om met u mee te nemen, daarnaast heeft de oprijgoot opstaande randen aan weerzijde om te voorkomen dat u per ongeluk van de oprijplaat afrijdt.De oprijgoten worden veel gebruikt voor het inladen van bijvoorbeeld een rolstoel of een vierwiel scootmobiel in uw auto of bus, maar ook voor in en rondom uw huis bieden deze oprijgoten zeker uitkomst.

Woningaanpassingen

Ook voor gemeentes (WMO)

Naast het leveren van standaard drempelhulpen middels online bestellingen leveren wj ook drempelhulpen op maat aan aannemers, of het leveren van onderdelen aan aannemers voor gemeentes/de WMO. Er komen namelijk steeds meer aanvragen binnen van bewoners omtrend woningaanpassing. Omdat drempelhulpen in sommige gevallen vergoed kunnen worden gebeurt dit vaak via gemeentes.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Valpreventie binnen- en buitenshuis

Wilt u advies over het valgevaar binnen uw woonomgeving dan kun u contact opnemen met met een fysiotherapeut of ergotherapeut. In Zwolle hebben wij onder andere contact met FysioZwolle.

We hebben goede contacten in de verschillende wijken in Zwolle. Er zijn samenwerkingsverbanden met huisartsen, praktijkondersteuners, diverse wijkteams en professionals in de Isalaklinieken. Daarnaast bieden we expertise voor de regio rond Zwolle. FysioZwolle is een innovatieve, ambitieuze praktijk waar altijd persoonlijke begeleiding met de nodige zorg en aandacht voor het individu voorop staat.