Medische hulpmiddelen Zwolle

Bent u op zoek naar medische hulpmiddelen in Zwolle? Komt u dan eens langs bij Nice2move of bekijk het aanbod medische hulpmiddelen van onze winkel in Zwolle hier in de webshop. Bij ons vindt u namelijk alles om uw vitaliteit en mobiliteit te verbeteren. Zo behoudt u uw zelfstandigheid en kunt u nog gewoon gaan en staan waar u wilt. Dat is wat ons drijft: de kwaliteit van leven van ouderen en andere hulpbehoevenden verbeteren.

Een uiteenlopend aanbod aan medische hulpmiddelen in Zwolle

We zeiden het al: bij ons vindt u praktische alles wat u maar nodig kunt hebben ten behoeve van de verbetering van uw mobiliteit en het behoud van uw zelfstandigheid. Dit gaat van vervoershulpmiddelen tot stoelen en bedden op maat en van toiletbeugels tot drempelhulpen voor uw rolstoel. Hieronder volgt een kort overzicht van welke medische hulpmiddelen u bij ons in Zwolle kunt vinden.

medische hulpmiddelen Zwolle

Scootmobielen

Wanneer u niet meer in staat bent grotere afstand te lopen of te fietsen, beperkt dit u ontzettend in uw vrijheid. U bent dan aan huis gekluisterd, wat uw sociale leven weinig goed doet. Een scootmobiel kan in dit soort situaties uitkomst bieden. In onze winkel voor medische hulpmiddelen in Zwolle beschikken we zowel over vaste als inklapbare scootmobielen. Tevens kunt u bij ons terecht voor allerhande accessoires, nieuwe banden, accu’s en opladers.

Rollators

Ook zijn wij er voor u wanneer u ondersteuning kunt gebruiken bij het lopen. In bepaalde gevallen, bijvoorbeeld wanneer u revalideert, kunnen krukken of een wandelstok voldoende zijn. Maar heeft u baat bij een oplossing voor de lange termijn, dan is een rollator een duurzame oplossing. Een rollator kunt u immers ook voor een zitpauze gebruiken, tijdens een langere wandeling. Rollators zijn bij ons verkrijgbaar in vele soorten en maten. Van licht van gewicht en eenvoudig tot onze XXL rollators, die extra zwaar belastbaar zijn.

Rolstoelen

Zowel voor traditionele als elektrische rolstoelen maken eveneens deel uit van ons assortiment medische hulpmiddelen in Zwolle. Ook hiervoor geldt dat u de keuze heeft uit vele verschillende varianten. Bovendien bieden we naast nieuwe ook tweedehands rolstoelen: een extra voordelige optie.

Drempelhulpen

Als we het over medische hulpmiddelen in Zwolle hebben, dan mogen ook drempelhulpen niet ontbreken. Veel ruimtes zijn namelijk nog niet rolstoel- en scootmobielvriendelijk. Een mobiele drempelhulp helpt u in dit soort situaties de drempel over. Ze zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende afmetingen en prijsklassen.

medisch hulpmiddel Zwolle

Badkamer- en toilethulpmiddelen

Ook in de badkamer of op het toilet kunt specifieke medische hulpmiddelen in Zwolle uitkomst bieden. Wanneer u bijvoorbeeld liever niet meer staat onder de douche, zijn hiervoor de douchekruk en douche(rol)stoel ontwikkeld. En op het toilet kunt u wellicht baat hebben bij een toiletverhoger, eventuele met armleuningen of een wand-/toiletbeugel om uzelf gemakkelijk weer in de benen te hijsen.

Hulpmiddelen voor zitten en slapen

Tot slot vallen onder de medische hulpmiddelen die we in Zwolle verkopen ook de speciale, voor u op maat gemaakte sta-op-stoelen en hoog-laagbedden. Deze stoelen en bedden zijn elektrisch verstelbaar, zodat u er gemakkelijker af/uit kunt stappen. En wanneer u thuiszorg krijgt biedt een dergelijk bed ook voor het verplegend personeel aanzienlijke voordelen.

Ook uitleen van onze medische hulpmiddelen in Zwolle

Hiervoor hadden we het telkens over het kopen van medische hulpmiddelen in Zwolle. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat u tijdelijk bijvoorbeeld een rolstoel of hoog-laagbed nodig heeft. Dan is het soms zonde van het geld om er zelf eentje aan te schaffen, die na een poosje niet meer nodig heeft. Daarom is het bij ons mogelijk ook medische hulpmiddelen in Zwolle te lenen. In veel gevallen worden de kosten hiervoor door uw zorgverzekeraar vergoed. Neemt u voor de mogelijkheden gerust eens contact met ons op.

Bel of bezoek ons in Zwolle

Voor het stellen van uw vragen over de aankoop of het lenen van medische hulpmiddelen in Zwolle kunt u ons bellen via het telefoonnummer 038 303 3370. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@nice2move.nl. Liever even langskomen? U bent op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10:00 en 17:30 uur van harte welkom aan het Diezerplein 26 in Zwolle. Voor medische hulpmiddelen in Zwolle komt u natuurlijk naar Nice2move!