Thuiszorgwinkel Zwolle

Blijf gemakkelijk (voort)bewegen met de hulpmiddelen van Nice2Move

Met onze jarenlange ervaring in zorghulpmiddelen en mobiliteitshulpmiddelen helpen wij u om het leven aangenamer te maken. 
Het enthousiaste team van Nice2Move staat voor u klaar om met persoonlijk advies en service een oplossing te vinden voor uw situatie. 

Naast onze webshop bent u ook van harte welkom bij onze showroom in Zwolle

Nice2Move is dé thuiszorgwinkel van Zwolle en omstreken

Uw Zwolse specialist in mobiliteit en zorghulpmiddelen

We worden allemaal een dagje ouder. Helaas gebeurt dit soms met gebreken. Wandelen wordt lastig en het gebruik maken van de wc of douche gaat niet zoals vroeger. U merkt dat uw mobiliteit afneemt. Zeer vervelend, maar gelukkig zijn er oplossingen om uw leven toch gemakkelijker te maken.

Nice2Move heeft een breed aanbod in zorghulpmiddelen en mobiliteitshulpmiddelen. Vanuit de webshop en onze thuiszorginkel in Zwolle helpen we iedereen die behoefte heeft aan extra zorg en ondersteuning in het dagelijks leven.

Het directe werkgebied van Nice2Move is Zwolle en omgeving. Denk aan Kampen, Ijsselmuiden, Genemuiden, Meppel, Hattem, Heerde, Epe, Steenwijk, Elburg, Wapenveld, Oldebroek en de vele plaatsen die hier tussen vallen. Komt u niet uit de buurt? Ook voor u staan we klaar!

Waarom een bezoek brengen aan Nice2Move?

Uiteraard kunt u met gemak een bestelling plaatsen op de website, maar u bent ook van harte welkom in onze thuiszorgwinkel in Zwolle.

• Altijd deskundig advies op maat

• Altijd persoonlijke service

• Altijd een oplossing voor uw zorg- en/of mobiliteitsbehoefte

• De mogelijkheid om producten uitvoerig te testen

• Advies over service, onderhoud en reparatie van uw hulpmiddelen

• Toegankelijk en makkelijk parkeren

Adres
Nice2Move Thuiszorgwinkel
Diezerplein 26
8011 CW Zwolle

Parkeren
U kunt parkeren op het Diezerplein. Indien dit niet lukt kunt u parkeren bij de parkeerplaats aan de achterzijde van onze winkel.

't Streekien Parkeerplaats
Het Streekien, 8021 CS Zwolle

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag    10.00 - 17.00 uur
Donderdag10.00 - 17.00 uur
Vrijdag10.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 16.00 uur
ZondagGesloten

 Wat kunnen wij voor u betekenen?

Gemakkelijk en veilig naar buiten

Wilt u gemakkelijk de deur uit? Geen probleem! 

Bij ons kunt u terecht voor scootmobielen, rollators en rolstoelen. Ook hebben we allerlei onderdelen, accessoires en toebehoren. Hierdoor wordt het gebruik van onze hulpmiddelen nog makkelijker en veiliger.

Beweeg veilig in huis

Kunt u thuis wat hulp gebruiken?

Beweeg veilig in de badkamer met onze hulpmiddelen voor in de douche of toilet. Wooncomfort is belangrijk. Daarom hebben we ook oplossingen voor in de slaapkamer. Denk hierbij aan speciale hoog laag bedden, matrassen en kussens, valmatten, anti-decubitus zitkussens en ander toebehoren


Service en Advies

Onze service stopt niet bij uw aankoop!

De kans bestaat dat er iets stuk gaat. Vervelend, zeker wanneer u van uw hulpmiddelen afhankelijk bent. Het huis uit gaan kan dan een hele uitdaging worden. Wij kunnen u adviseren over het onderhouden, repareren en herstellen van de producten die u bij ons gekocht heeft. Wij vertellen u dan welke kosten u kunt verwachten. Geen verrassingen dus!

Wat zeggen anderen over ons?

Erik G.

Bijzonder vriendelijk en goed geholpen door de eigenaresse van deze winkel. Zij nam alle tijd voor een goede uitleg. Naar mijn idee staat een persoonlijke service hier erg hoog in het vaandel.

Jacob K.

Nice2Move is een bedrijf zoals je weinig meer tegenkomt. Grote klantvriendelijkheid, overal toe bereid om een probleem op te sporen of op te lossen. Komen zelf met een oplossing of advies van jou probleem, en geven je dan een eerlijke prijs. Als deze oplossing jou dan ook nog van veel voorgaande ellende afhelpt heb je niets meer toe te voegen en geef je 5 sterren.

Lydia G.

Goede rolstoel kunnen uitzoeken. Mervouw was zeer vriendelijk en weet waarover ze het heeft.
Kan menig verkoper nog wat van leren. Zeer profesionele hulp gekregen. Daarom krijgen ze een dikke tien.