Scootmobiel Excel Roadmaster met Lithium-Ion accu

€ 3.295,00
Langere levertijd
SKU
Roadmaster

Scootmobiel Excel Roadmaster

De Scootmobiel Excel Roadmaster is een electrische vierwiel scooter met een maximale snelheid van 25 km/u, net zo snel als een snorfiets. Maar met vier wielen bent u stabieler. Daarbij valt de Roadmaster niet onder helm- of kentekenplicht.

Mobiel zijn, flinke tochten maken, meerijden op fietssnelheid. Dat kan allemaal met de nieuwe Scootmobiel Excel Roadmaster. 

Zelfstandig en comfortabel op weg, volledig elektrisch, schoon voor het milieu en betaalbaar.

Deze comfortabele scooter kan afstanden afleggen tot wel 50 kilometer. Dat wordt dus heerlijk rijden. De electrische motor is goed voor het milieu en een stuk stiller dan de ouderwetse snorfiets.

Excel Roadmaster scootmobiel 22 km/u

De nieuwste scootmobiel van Excel is de Roadmaster. De stabiele 4 wiel scootmobiel heeft een maximale snelheid van 22 km/u zodat u heerlijk kunt toeren en goed mee kunt komen met een elektrische fiets. 

De comfortabele zitting is draaibaar en verstelbaar zodat u deze naar wens kunt instellen. Met de 60V 20Ah lithium accu kunt u tussen de 38 en 50 km aan afstand halen en heerlijk uw ding doen. Zijn sportieve uiterlijk zorgt voor een eigentijdse uitstraling en een sportief design.

De bediening is met een handig draaigas systeem aan een stuur  en handremmen zoals u eigenlijk altijd al gewend bent . Zo voorkomt u ongelukken en hoeft u niet te wennen aan aan de besturing zoals bij een normale scootmobiel. Wanneer u de handremmen inknijpt werkt meteen de gashendel niet meer zodat u niet tegelijk kunt remmen en gasgeven.

Ook is er de mogelijkheid om de scootmobiel te starten met de afstandsbediening zodat u niet de sleutel erin hoeft te doen.

Alarmsysteem-scootmobiel-roadmaster-sleutel

Scootmobiel met uitneembare lithium accu

Uniek aan deze scootmobiel is dat deze een uitneembare lichtgewicht lithium accu heeft waardoor u de accu ook los kunt opladen buiten de scootmobiel om. Dit is ook zeer handig als u met de vorst de scootmobiel niet vorstvrij kunt stallen zodat u de accu’s warm binnen kunt bergen.

Scootmobiel met Alarmsysteem

Ook uniek aan deze scootmobiel is dat deze is voorzien van een alarm systeem en stuurslot waardoor u wat extra veiligheid heeft tegen diefstal en de scootmobiel niet zonder veel kabaal mee genomen kan worden.

excel-roadmaster_4_grijs_front
scootmobiel_excel-roadmaster_zwart_front

Scootmobiel nieuwste technieken

De Excel Roadmaster is voorzien van de modernste technieken en heeft ook een volledig digitaal display zodat u duidelijk de snelheid en de km stand op kunt zien.
Ook wordt hier de accu op weergegeven (actieradius).
De scootmobiel is uitgerust met LED verlichting.
De hydraulische remmen zorgen voor een veilig geheel in combinatie met grote wielen en hoge bodemvrijheid.

Afbeelding 1 kleur Zwart (Ebony black)
Afbeelding 2 kleur Grijs (Gun Metal grey)

scootmobiel-excel-roadmaster-vrouw

Specificaties scootmobiel Roadmaster

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Scootmobiel Excel Roadmaster met Lithium-Ion accu
Uw waardering