Scootmobiel Carpo 3D - Allrounder

€ 4.325,00
Snel geleverd
SKU
5145190

Vermeiren scootmobiel Carpo 3D 3-wieler

Krachtige en comfortabele 3-wiel scootmobiel voor buitenshuis.

De Carpo 3D is elektronisch programmeerbaar en standaard voorzien van een contrast rijk LCD scherm met kilometerteller. 

Deze scooter bezorgt u het ultieme rijplezier.

Carpo 3D de Luxe, comfortabele scootmobiel voor buiten

De Carpo 3D is een ideale buitenscooter die aanpasbaar is aan de wens van de gebruiker. Zo is het eenvoudig om het stuur en de zetel te positioneren naar wens. Ook de acceleratie en remafstand zijn programmeerbaar. De Carpo 3D is voorzien van twee spiegels, een mandje en een anti-slip mat. Optioneel kunnen er nog krukken-, stok- en een rollatorhouder op bevestigd worden, alsook een extra bagagebox.

Met een maximale snelheid van 17 kilometer per uur mag de Carpo 3D vlot genoemd worden en leent zij zich ook zeer goed voor langere recreatieve ritten in de omgeving. De rijeigenschappen zoals de maximale snelheid, acceleratie, remweg en dergelijke, zijn elektronisch individueel instelbaar. Zijn korte draaicirkel maakt hem ook zeer geschikt voor gebruik in winkels. 

vermeiren-scootmobiel-carpo-4d-ltd_3_

Scootmobiel Vermeiren Carpo 3D Allrounder

Is voorzien van een zeer luxe LCD display. Het deltastuur, welke standaard is uitgerust met twee i.p.v. een spiegels, geeft veel steun en zorgt dat er eenvoudig gas gegeven kan worden middels de trekbediening.

Om de actieradius van 53 of 65 kilometer te kunnen halen wordt de Carpo standaard uitgevoerd met 80 ah Gelaccu's of optioneel voor de grotere actieradius 100ah accu's*.

Carpo_3D_-_Anthracite_gray_-_Detail_nose

Opties en accessoires voor de Carpo 3D

Heeft u wensen of wilt u uw scootmobiel voorzien van extra accessoires? Er is een zeer groot assortiment opties leverbaar die af fabriek of in eigen werkplaats worden gemonteerd. Denk hierbij aan b.v. zwaardere accu's / acculaders voor meer bereik en kortere laadtijd, maar ook andere banden of manden. Accessoires om uw Carpo scootmobiel nog meer compleet te maken zoals een opberghoes, rugleuning tas en veel meer.

Heeft u speciale wensen of vragen over dit product, neem gerust contact met ons op of kom langs in de winkel.

Technische specificatie scootmobiel Carpo 3DSchrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Scootmobiel Carpo 3D - Allrounder
Uw waardering