Schwalbe buitenband 24 x1 (25-540) zwart HS440 MARATHON PLUS EVO

Schwalbe buitenband 24x1.00 (25-540) zwart - Marathon Plus Smart Guard voor rolstoelen

De Marathon Plus staat ondertussen bekend als de meest betrouwbare luchtband voor de rolstoel. De SmartGuard anti-leklaag wordt voor een groot deel uit gerecycled natuurlijk rubber gemaakt. De „Anti-Aging“ zijwand verdraagt de typische overbelasting door een te lage luchtdruk beduidend langer....

Snel geleverd
SKU
10620275
€ 54,05

Schwalbe buitenband 24x1.00 (25-540) zwart - Marathon Plus Smart Guard voor rolstoelen

De Marathon Plus staat ondertussen bekend als de meest betrouwbare luchtband voor de rolstoel. De SmartGuard anti-leklaag wordt voor een groot deel uit gerecycled natuurlijk rubber gemaakt. De „Anti-Aging“ zijwand verdraagt de typische overbelasting door een te lage luchtdruk beduidend langer.

SmartGuard:

De meest effectieve anti-leklaag voor rolstoelbanden. 5 mm hoogelastisch speciaal rubber. Voor een deel gemaakt uit gerecycled rubber. Er heeft zich als geen andere lekbescherming in de praktijk bewezen. Alleen banden met SmartGuard® mogen zich met recht “onplatbaar” noemen. Exclusief voor Schwalbe.

Black’n Roll compound:

Een rolstoel met zwarte banden? Schwalbe maakt het mogelijk. Wij hebben het speciale Black’n Roll compound ontwikkeld. Dit compound laat geen zwarte strepen na op sporthalvloeren. Daarbij is het duidelijk robuuster waardoor een veel langere levensduur mogelijk is.

HS440 MARATHON PLUS EVO (6,0-10,0BAR) 67EPI SMARTGUARD NMC EVOLUTION LINE "BLACK "N ROLL".
BELANGRIJK: BAND MINIMAAL MET 6.0 BAR VULLEN.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schwalbe buitenband 24 x1 (25-540) zwart HS440 MARATHON PLUS EVO
Uw waardering