Rollerscoot opvouwbare elektrische scootmobiel / rollator

Special Price € 1.495,00 Regular Price € 1.995,00
Snel geleverd
SKU
Rollerscoot

De rollator scootmobiel RollerScoot is een unieke rollator scootmobiel waarmee u zich staand kunt voortbewegen.
Door de diverse mogelijkheden biedt de RollerScoot u alle vrijheid en gemak en maakt u, zoals u altijd gewend was, contact met andere mensen op oogniveau.

De RollerScoot rollator scootmobiel is uniek in zijn soort en wordt door ons als eerste aangeboden in Nederland. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie en ervaar de RollerScoot.

De scootmobiel rollator RollerScoot is ideaal voor gebruik in en rond uw woning, in verpleeghuizen, ziekenhuizen of daar waar langere afstanden overbrugt moeten worden zoals b.v. magazijnen en in gebouwen. 

Doordat u zich staand op de scootmobiel rollator RollerScoot verplaatst, maakt u contact met andere mensen op oogniveau. Bij een rustpauze kunt u zich omdraaien en gebruik maken van de geïntegreerde, zachte zit tussen de handgrepen. Onder het zitje vindt u een ruim dashboard kastje waardoor de RollerScoot niet alleen uniek en uitermate handig is, maar ook compleet.

Eén van de meest gebruiksvriendelijke eigenschappen van de RollerScoot is de wendbaarheid, de rollator scootmobiel draait om eigen as. De bediening is eenvoudig middels een joystick en er is keuze uit vijf snelheden tot een maximum snelheid van 6,5 kilometer per uur. Achteruitrijdend wordt de snelheid gelimiteerd. De berijder staat op de voetplaat en kan met de bovenbenen tegen het zachte kniebord leunen. Dit geeft de berijder steun, meer evenwicht en rust om langere tijd te kunnen rijden op de RollerScoot.

Het lichtgewicht design, en de deelbaarheid van de RollerScoot zorgen ervoor dat u de rollator scootmobiel RollerScoot eenvoudig kunt vervoeren in elke auto.

Kenmerken van de RollerScoot

- Totaalgewicht slechts 26 kilo
- Veilig en stabiel
- Aluminium frame en chassis
- Opvouwbaar en demontabel in 3 delen
- Unieke stabiliteits ondersteuning
- Hoogte instelbare kolom
- Belastbaar tot 115 kilo
- Maximum snelheid 6,5 km/uur
- Actieradius tot 20 kilometer
- Lithium batterij
- Bodemvrijheid 4,6cm
- Draaicirkel 50cm
- Hoogte 99cm
- Breedte 62cm
- Lengte 73cm

De RollerScoot wordt geleverd inclusief een acculader en gebruiksaanwijzing. Als extra accessoire kunt u er een tas aan de voorzijde, speciaal voor de RollerScoot ontwikkeld, bij bestellen.

De scootmobiel rollator RollerScoot is een gepatenteerd mobiliteits hulpmiddel. De scootmobiel RollerScoot is ontworpen en geconstrueerd met gebruik van bewezen scootmobiel technieken. De RollerScoot is voor het eerst ten toon gesteld op de NEC in Engeland waar direct een Award werd gewonnen.
 
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rollerscoot opvouwbare elektrische scootmobiel / rollator
Uw waardering