-35.09%

Rollerscoot opvouwbare elektrische scootmobiel / rollator

De rollator scootmobiel RollerScoot is een unieke rollator scootmobiel waarmee u staand deelneemt aan het dagelijks verkeer.
Door de diverse mogelijkheden biedt de RollerScoot u alle vrijheid en gemak en maakt u, zoals u altijd gewend was, contact met andere mensen op oogniveau.

De RollerScoot rollator scootmobiel is uniek in zijn soort en wordt door ons als eerste aangeboden in Nederland. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie en ervaar de RollerScoot.

Snel geleverd
SKU
Rollerscoot
Speciale prijs € 1.295,00 Normale prijs € 1.995,00
De scootmobiel rollator RollerScoot is ideaal voor gebruik in en rond het huis, verpleeghuizen, ziekenhuizen of daar waar langere afstanden overbrugt moeten worden zoals magazijnen en gebouwen. De scootmobiel rollator RollerScoot is ook bij uitstek geschikt voor gebruik in winkels en supermarkten en geven u een compleet andere beleving dan met een 'normale' scootmobiel.

Doordat u staand op de scootmobiel rollator RollerScoot deelneemt aan het verkeer, maakt u contact met andere mensen op oogniveau en u neemt dus eigenlijk deel aan het verkeer in dezelfde houding als voorheen. Bij een rustpauze kunt u zich omdraaien en gebruik maken van de geïntegreerde, zachte zit tussen de handgrepen. Onder het zitje vindt u een ruim dashboard kastje waardoor de RollerScoot niet alleen uniek en uitermate handig is, maar ook compleet.

Eén van de meest gebruiksvriendelijke eigenschappen van de RollerScoot is de wendbaarheid, de rollator scootmobiel draait om de eigen as. De bediening is eenvoudig met een joystick en er is keuze uit vijf snelheden tot een maximum snelheid van 6,5 kilometer per uur. Achterwaarts wordt de snelheid gelimiteerd. De berijder staat op de voetplaat en kan met de benen tegen het zachte kniebord leunen. Dit geeft de berijder steun, meer evenwicht en rust om langere tijd te kunnen rijden op de RollerScoot.

Het lichtgewicht design, en de deelbaarheid van de RollerScoot zorgen ervoor dat u de rollator scootmobiel RollerScoot eenvoudig kunt vervoeren in elke auto.

Kenmerken van de RollerScoot

- Totaalgewicht slechts 26 kilo
- Veilig en stabiel
- Aluminium frame en chassis
- Opvouwbaar en demontabel in 3 delen
- Unieke stabiliteits ondersteuning
- Hoogte instelbare kolom
- Belastbaar tot 115 kilo
- Maximum snelheid 6,5 km/uur
- Actieradius tot 20 kilometer
- Lithium batterij
- Bodemvrijheid 4,6cm
- Draaicirkel 50cm
- Hoogte 99cm
- Breedte 62cm
- Lengte 73cm

De RollerScoot wordt geleverd inclusief een lader en gebruiksaanwijzing. Als extra accessoire kunt u een tas aan de voorzijde, speciaal voor de RollerScoot ontwikkeld, bij bestellen.

De scootmobiel rollator RollerScoot is een gepatenteerd mobiliteits hulpmiddel. De scootmobiel RollerScoot is ontworpen en geconstrueerd met gebruik van bewezen scootmobiel technieken. De RollerScoot is voor het eerst ten toon gesteld op de NEC in Engeland waar direct een Award werd gewonnen.
 
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rollerscoot opvouwbare elektrische scootmobiel / rollator
Uw waardering