Rollator Volaris Smart - prijs op aanvraag - in hoogte verstelbare zit

€ 389,00
Langere levertijd
SKU
1422170

Alle gewenste functies
Smart is een volledig aanpasbare en aanpasbare rollator, met de voortreffelijkheid in kwaliteit en functionaliteit die Volaris garandeert.

De rollator is geschikt voor gebruik binnenshuis en buitenshuis. Met het Comfort Frame ™ kan de rollator stabiel blijven op oneffen oppervlakken. Het frame buigt waardoor de wielen op de grond blijven wanneer ze over hobbels gaan. Het X-type ontwerp vergemakkelijkt het vouwen en zorgt ervoor dat de rollator gestaag in de gevouwen positie blijft staan, waardoor het gemakkelijk op te bergen is in kleine ruimtes en compact is voor reizen en plaatsen in de auto.

Volaris slimme rollator

Alle gewenste functies
Smart is een volledig aanpasbare en aanpasbare rollator, met de voortreffelijkheid in kwaliteit en functionaliteit die Volaris garandeert. De rollator is geschikt voor gebruik binnenshuis en buitenshuis. Met het Comfort Frame ™ kan de rollator stabiel blijven op oneffen oppervlakken. Het frame buigt waardoor de wielen op de grond blijven wanneer ze over hobbels gaan. Het X-type ontwerp vergemakkelijkt het vouwen en zorgt ervoor dat de rollator gestaag in de gevouwen positie blijft staan, waardoor het gemakkelijk op te bergen is in kleine ruimtes en compact is voor reizen en plaatsen in de auto.

Aanpasbare zithoogte
De hoogte van de zitting en het handvat van de Smart kan eenvoudig worden aangepast met een druk op de knop. Dit betekent dat een rollator kan worden aangepast aan grote of korte personen. Het zou met name nuttig zijn in situaties waarin veel verschillende gebruikers afhankelijk zijn van één wandelaar om aan hun individuele behoeften te worden aangepast, bijvoorbeeld in revalidatiecentra, verzorgingstehuizen en ziekenhuizen.

Slim remsysteem
De naar achteren wijzende handgrepen kunnen ook worden aangepast aan individuele behoeften, met een keuze aan anatomische en cilindrische handgrepen. Een ander uniek kenmerk van de Smart is een nieuw gepatenteerde "slimme" linksysteem-remfunctie. De reis- en parkeerremmen zijn zeer toegankelijk en dragen bij tot een veilige en effectieve remactie. Er is een reeks verschillende accessoires beschikbaar om te zorgen dat aan de individuele gebruikersbehoeften wordt voldaan.

Circulair
De Smart wordt in Zweden vervaardigd uit herbruikbaar materiaal. Octrooien zijn toegepast voor zowel constructie als ontwerp. De rollator is ontwikkeld in overeenstemming met de geldende norm voor loophulpmiddelen, ISO 11199-2: 2005

Technische specificaties, Smart
Gewicht 7,5 kg
Maximal gebruikersgewicht 150 kg
Breedte 59 cm
Lengte 74 cm
Zitbreedte 40,5 cm
hoogte 76-102 cm
Zithoogte 46-60 cm
Breedte gevouwen 27 cm
Wielmaat (diameter x breedte) 20 x 3,2 cm
Garantie 24 maanden

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rollator Volaris Smart - prijs op aanvraag - in hoogte verstelbare zit
Uw waardering