ROHO® QUADTRO SELECT® HIGH PROFILE® Cushion

ROHO Quadtro Select Kussen

ROHO is leidend met betrekking tot de aanpasbare, luchtgevulde rolstoelkussens met een cellulair ontwerp, die de huid en de zachte weefsels beschermen. De kussens uit de SELECT-serie van ROHO zijn met de revolutionaire ISOFLO Memory Control (geheugencontrole) door één druk op de knop positionend in te stellen. De ISFOLO-controle biedt ieder zittend individu een aanpasbare, snelle en eenvoudige stabiliteits- en positioneringsoplossing.

Met de ISOFLO-geheugencontrolefunctie kunt u eenvoudige manier het kussen in te stellen en houdingen te bewaren door de lucht in vier kwadranten te reguleren, waardoor een stabiele zithouding wordt gecreëerd. Door een optimale drukverdeling verkleind u de kans op decubitus (preventief). Het kussen is ook curatief uistekend inzetbaar.

Snel geleverd
SKU
ROHO®QUAD-HP
€ 729,00

Gebaseerd op klinisch, wetenschappelijk of technisch bewijs, kan dit product geschikt zijn voor personen die:

  • Een risico hebben op huid- en/of weefselschade en/of elke categorie decubitus (inclusief diepe weefsel beschadiging).
  • Momenteel te maken hebben met huid- en/of weefselschade en/of elke categorie decubitus (inclusief diepe weefsel beschadiging)
  • Een verleden hebben met huid- en/of weefselschade en/of elke categorie decubitus (inclusief diepe weefsel beschadiging), huid transplantaties, en/of myocutane flap operaties.
  • Een normaal, afwezig of beperkt gevoel hebben
  • Meer stabiliteit vereisen
  • Correctie van asymmetrie bekken tot 7,5 cm (mediaal lateraal en/of anterior posterior)
  • Een verschillende positie vereisen van linker/rechter bovenbeen
  • Discomfort ervaren bij langdurig zitten

Roho ISOFLO® Memory Control

U kunt gemakkelijk de juiste positie vinden en instellen voor optimale drukverdeling en huidbescherming door gebruik te maken van de exclusieve ISOFLO Memory Control op uw ROHO Select Series kussen.

Het biedt u de ultieme controle over de opblaashoeveelheden in de luchtcompartimenten van uw ROHO kussen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u in de juiste positie ligt.

Met een simpele druk op de knop heeft u de mogelijkheid om de pasvorm aan te passen en aanpassingen te maken terwijl u zit. De ISOFLO-schakelaar heeft een kleurcodering voor eenvoudig gebruik (groen is open, rood is gesloten). Met de ISOFLO Memory Control open, kan de lucht vrij door het hele kussen stromen. Als de ISOFLO Memory Control gesloten is, wordt de lucht opgesloten in de afzonderlijke compartimenten, waardoor positionering mogelijk wordt en stabiliteit wordt geboden.

DRY FLOATATION Technology

Laat u wegzakken

Door ons unieke ontwerp kunt u gemakkelijk in het kussen wegzakken, waardoor zowel de druk als het ongemak voor uw huid en zachte weefsels wordt verminderd. Wanneer iemand de hele dag zittend doorbrengt, kan dat heel wat druk veroorzaken. Een ROHO kussen zorgt ervoor dat uw lichaam zonder weerstand in de luchtcellen kan wegzakken, terwijl het gewiegd wordt in een beschermende omgeving die comfort biedt en de druk verdeelt.

Past bij uw vorm

Water vormt zich perfect naar het lichaam, dus het nabootsen ervan betekent het vermogen van het kussen om zich aan te passen aan uw individuele vorm. ROHO kussens maken dit mogelijk met flexibele cellen die constante en gelijkmatige krachten kunnen leveren over alle contactgebieden met het lichaam, terwijl ze ervoor zorgen dat je veilig, stabiel en in de juiste positie blijft.

Beweegt met u mee

Wat je ook aan het doen bent, je ROHO kussen past zich aan elke positie aan. De luchtcellen volgen je bewegingen, waardoor je ondersteuning en bewegingsvrijheid krijgt. ROHO kussens zijn ontworpen om met het lichaam mee te bewegen en zich voortdurend aan te passen aan de veranderingen die zich gedurende de dag en na verloop van tijd voordoen.

Eigenschappen Roho kussen

Instelbaar
Het kussen is aan te passen aan de vorm en het gewicht van de persoon. Het kussen is aanpasbaar aan veranderingen in de houding van de persoon na verloop van tijd.
Lichtgewicht
Gemakkelijk te hanteren en te dragen, slechts 1,5 kg (afhankelijk van de maatvoering).
Wasbaar
Kussen kan gemakkelijk worden gereinigd met water en zeep. De hoes kan in de wasmachine.
Repareerbaar
Het vlambestendige, zwarte neopreen (niet gemaakt van natuurrubberlatex) kussen kan worden opgelapt of gerepareerd om het gebruik te verlengen.
Gemak
Alle posturale aanpassingen worden uitgevoerd terwijl de gebruiker zit, waardoor het niet nodig is om op en af de stoel te gaan tijdens het evaluatieproces.

Huidbescherming door Roho kussen

Onze gepatenteerde ROHO DRY FLOATATION®-technologie, gebaseerd op veertig jaar onderzoek en ervaring van klanten, levert ongeëvenaarde prestaties in het vergemakkelijken van de doorbloeding door zich aan te passen aan de vorm van een persoon en deze te volgen.

Een Roho kussen past zich aan aan de vorm

Het unieke cellulaire ontwerp van het HIGH PROFILE zorgt ervoor dat het kussen zich voortdurend aanpast en de bewegingen van het lichaam volgt. De eenvoudige aanpassing en conformiteit van de cellen komt tegemoet aan de unieke behoeften van elk individu gedurende de dag.

Roho uitleg video

Roho informatie

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ROHO® QUADTRO SELECT® HIGH PROFILE® Cushion
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!