Repose® ‐ Oplegmatras standaard - 190 x 77 cm + pomp

Repose Oplegmatras

Bewezen efficiëntie voor een brede inzet in preventie en behandeling van decubitus.
Het Repose oplegmatras bestaat uit 16 met elkaar verbonden luchtkamers. Dit reactief hulpmiddel biedt een optimale druk-herverdeling aan elke risicopatiënt....

Snel geleverd
SKU
REP‐6011100
€ 229,00

Repose Oplegmatras

Bewezen efficiëntie voor een brede inzet in preventie en behandeling van decubitus.
Het Repose oplegmatras bestaat uit 16 met elkaar verbonden luchtkamers. Dit reactief hulpmiddel biedt een optimale druk-herverdeling aan elke risicopatiënt.

De ervaring leert ons dat patiënten het gebruik van het Repose matras zeer comfortabel ervaren. Het Repose matras is uitermatie geschikt bij zeer lichte en pijngevoelige patiënten...

Snel en gemakkelijk in gebruik: de transportkoker dient als pomp. Het Repose matras is in enkele seconden gereed voor gebruik.

Het 2-persoons Repose oplegmatras biedt de gelegenheid om beide partners samen het 2-persoons bed te blijven gebruiken. Het uitzonderlijk hoge comfort biedt ook aan de partner een zeer goede nachtrust terwijl de druk her-verdelende eigenschappen bewaard blijven voor de partner die het nodig heeft.

De Repose oplegmatras voor radiologie is door haar geringe breedte zeer geschikt voor radiologie-, operatie- of andere behandeltafels. Dankzij de radiolucente eigenschappen van het polyurethaan kan de patiënt op de matras blijven liggen bij medische beeldvorming. De geringe breedte maken deze matras ook zeer geschikt voor het vervoer van patiënten op een brancard.

Het matras is eenvoudig op te slaan, snel beschikbaar en goed te reinigen en te desinfecteren.

Afmetingen (l x b x h):
190 x 77 x 5 cm - 1 persoon
178 x 135 x 5 cm - 2 personen
178 x 55 x 5 cm - radiologie
Belastbaar tot 139 kg of 222 kg*

*op een High Specification foam

De Repose® producten kunnen na opening van de verpakking niet geretourneerd worden wegens hygiënische en/of gezondheidsrisico's.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Repose® ‐ Oplegmatras standaard - 190 x 77 cm + pomp
Uw waardering