Evacuatiematras en volledig zorgmatras Flamingo clinic

Evacuatie matras Flamingo Clinic 90 x 200cm

Volledig zorgmatras, anti decubitus matras. In te zetten bij brand. Fixeer de client op het matras en gebruik de handvatten om het matras en de persoon te transporteren naar een veilige locatie.

Matras met afneembare incontinentiehoes. Een comfortabel, elastisch en drukverdelend matras met uitstekende lucht- en vochtregulerende eigenschappen. Geschikt tot decubitus stadium 4.

Snel geleverd
SKU
EVAQII090200
€ 459,00

Evacuatie matras Flamingo clinic 90 x 200cm

Volledig zorgmatras, anti decubitus matras. In te zetten bij brand. Fixeer de client op het matras en gebruik de handvatten om het matras en de persoon te transporteren naar een veilige locatie.
Zie de afbeeldingen voor de evacuatie.

Matras met afneembare incontinentiehoes. Een comfortabel, elastisch en drukverdelend matras met uitstekende lucht- en vochtregulerende eigenschappen. 

Randversterkte zijden van het matras
De verstevigde zijden van het bed zorgen ervoor dat de client minder snel uit bed kan "rollen" en geeft meer stevigheid bij het in- en uit bed stappen.

Drukverdelend matras
Het matras is opgebouwd uit 3-delig hyperelastisch schuim. Voorzien van lengte en breedte kanalen voor een optimaal microklimaat. Het drukverdelende matras is geschikt als anti-decubitus matras tot stadium 4 (Prof. Seiler /EPUAP).
Het matras is tevens inzetbaar bij pijntherapie. 

Incontinentie matrashoes
Het matras wordt geleverd inclusief een afneembare en wasbare incontinentiehoes. De matrashoes is dampdoorlatend en dus ademend. De hoes kan in de wasmachine worden gereiningd tot 95 graden. Ook is de hoes te behandelen met een desinfecterend middel. De hoes is bacterie en virus dicht. Deze hoes is bi-elastisch en rekt dus tweezijdig om spanning op de huid te voorkomen. Geschikt voor reiningen in de autoklaaf.

Afmetingen
Het matras is leverbaar in diverse afmetingen, zoekt u een andere afmeting neem gerust contact op.

Garantietermijn
5 jaar*

Specificaties:
Afmeting 90 x 200cm (hoogte 15cm)
Geschikt voor autoklaaf
HR foam met open porien voor goed luchtklimaat
Hoes virus en bacteriendicht 
Hoes waterdicht en toch ademend
Bi elastische hoes ter vermindering van schuif- en trekkrachten
CE keur 
Vlamvertragend DIN EN 597 (deel 1+2) CRIB 5
Patientengewicht: 20 bis 150 kg

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Evacuatiematras en volledig zorgmatras Flamingo clinic
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!