Elektrische rolstoel Puma met elektrische verstellingen

Niet meer leverbaar. Vervanger is de Q400. Vooralsnog occasion nog niet verkrijgbaar.

Puma elektrische rolstoel occassion

De PUMA 40 is ontworpen voor intensief gebruik. Het Full Track Suspension System (FTSS) gecombineerd met gerenommeerde elektronica en zwaartepuntinstelling zorgen voor comfortabel en stabiel rijgedrag op alle snelheden.

Langere levertijd
SKU
100329
€ 0,00

Niet meer leverbaar. Vervanger is de Q400. Vooralsnog occasion nog niet verkrijgbaar.

Puma elektrische rolstoel occassion (afbeeldingen wijken af)


Elektrische functies te bedienen met de stuurkast:
Hoog / laag verstelling
Kantelverstelling 
Centrale beensteun in hoek verstelbaar
Voetsteunen hoog / laag verstelbaar

Manueel:
Rugleuning in hoek verstelbaar

De PUMA 40 is ontworpen voor intensief gebruik. Het Full Track Suspension System (FTSS) gecombineerd met gerenommeerde elektronica en zwaartepuntinstelling zorgen voor comfortabel en stabiel rijgedrag op alle snelheden. De krachtige motoren en hoog koppel garanderen een grote wendbaarheid.

Een doordacht modulair zitsysteem met oog voor detail. Snel en eenvoudig in te stellen, hoog zitcomfort, makkelijk te gebruiken en bedienen. Het Sedeo Pro zitsysteem biedt een breed scala aan zit- en rugkussens, arm- en beensteunen en elektrische verstellingen. Zo heeft elke gebruiker de perfecte zitoplossing.

De PUMA 40 biedt u de flexibiliteit om een perfecte mobiliteitsoplossing te creëren volledig aangepast aan de behoeften en levensstijl van elke gebruiker, ook in geval van veranderende behoeften en bij hergebruik. Gemakkelijk om mee te werken, gemakkelijk te onderhouden.Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Elektrische rolstoel Puma met elektrische verstellingen
Uw waardering