CTM HS-328 Opvouwbare scootmobiel Lithium - 8 km/uur

€ 2.895,00
Snel geleverd
SKU
CTMHS-328

CTM HS-328

Bent u op zoek naar vlotte opvouwbare scootmobiel. De CTM-328 is een luxe, zeer comfortabele opvouwbare scootmobiel en verkrijgbaar in 2 kleuren. Deze opvouwbare scootmobiel heeft een lengte van 112cm, is 55cm breed en zorgt met een belastbaar vermogen van 135 kilo voor optimaal comfort. Wilt u zonder zorgen de deur uit, de scootmobiel heeft een actieradius van wel 40 km. 

Deze opvouwbare scootmobiel komt met lithium accu's. Deze accu's gaan een heel stuk langer mee dan de accu's die normaal in de scootmobiel zitten en zijn dus ook een stuk betrouwbaarder. Deze scootmobiel is voorzien van verlichting!

De opvouwbare, demontabele scootmobiel CTM HS-328

Een betrouwbare en praktische opvouwbare scootmobiel. Dat is de CTM 328, een kwalitatief hoogwaardige scootmobiel die perfect aansluit bij uw mobiliteitsbehoeften. Deze opvouwbare scootmobiel is ontworpen met het oog op gemak en comfort. Dankzij het opvouwbare ontwerp kunt u de scootmobiel eenvoudig meenemen in de auto of op reis.

Naast het gemak van het opvouwbare ontwerp, biedt de HS-328 opvouwbare scootmobiel ook uitstekende prestaties. Met een krachtige motor en een geavanceerd veersysteem in de zetel kunt u moeiteloos lange afstanden afleggen en genieten van een comfortabele rit. Bovendien is de scootmobiel voorzien van handige functies zoals een verstelbaar stuur en een comfortabele zitting.

Enkele belangrijke kenmerken zijn: een opvouwbaar frame voor eenvoudig transport en opslag, een maximaal gebruikersgewicht van 135 kg, een bereik van ongeveer 40 km op een volle accu en een maximale snelheid van 8 km/u. Daarnaast is de CTM voorzien van verlichting voor extra veiligheid.

Het opvouwen van de Drive ST3D opvouwbare scootmobiel is eenvoudig en kan binnen enkele seconden worden gedaan. Dankzij het handige vouwmechanisme kunt u de scootmobiel snel en gemakkelijk opvouwen, zodat u hem kunt meenemen in de auto, trein of opslaan in een kleine ruimte. 

scootmobiel_ctm_st3_opvouwbaar-rood-achterkant
Vering én extra stoelvering
De CTM is voorzien van een goede vering én daarnaast ook nog eens van stoelvering
scootmobiel_CTM_st3_opvouwbaar
Opvouwbaar demontabel
De CTM is altijd mee te nemen in bijvoorbeeld de auto of trein. Past altijd mee en nooit in de weg

Specificaties

LENGTE122 cm
BREEDTE59 cm
MAX. SNELHEID8 km/u
ACTIERADIUS40 km
BODEMVRIJHEID10 cm
DRAAGVERMOGEN136 kg
DRAAICIRKEL135 cm
TOTAALGEWICHT55 kg
KLIMVERMOGEN8%
KLEUROPTIESWit, Rood
MERKCTM
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:CTM HS-328 Opvouwbare scootmobiel Lithium - 8 km/uur
Uw waardering