Cellpower CPX Accu/batterij 50 Ah - 12 volt met hoge capaciteit

€ 249,00
Snel geleverd
SKU
CPX50-12

De Cellpower CPX 50Ah scootmobiel accu en rolstoel accu is speciaal ontwikkeld voor extreem cyclisch gebruik. 

Accu’s uit de CPX serie halen in vergelijking tot andere accu’s met dezelfde behuizing 20% tot 30% meer cycli. Deze serie is met de modernste technieken en materialen speciaal ontwikkeld voor mobiliteitstoepassingen.

De Cellpower CPX 50Ah scootmobiel accu en rolstoel accu is speciaal ontwikkeld voor extreem cyclisch gebruik. Accu’s uit de CPX serie halen in vergelijking tot andere accu’s met dezelfde behuizing 20% tot 30% meer cycli. 

Deze serie is met de modernste technieken en materialen speciaal ontwikkeld voor mobiliteitstoepassingen. Hoge druk assemblage garandeert een hoge betrouwbaarheid onder zware condities. De lage interne weerstand voorkomt dat de spanning te veel daalt tijdens hoge stroomafname bij acceleratie met uw mobiele toepassing. 

De AGM accu types uit de Cellpower CPX serie zijn speciaal ontworpen voor vele malen intensief ontladen en weer opladen (cyclisch gebruik), waardoor ze optimaal geschikt zijn. Voor iedere afzonderlijke toepassing is een geschikte accu leverbaar.

Wanneer u inschrijft op een aanbesteding van scootmobielen of elektrische rolstoelen wilt u de zekerheid dat uw onderhoudskosten tijdens de looptijd van het contract minimaal zullen zijn.

Immers: hoe lager uw kosten, des te hoger het rendement dat u kunt behalen.

Met de cyclische AGM-accu’s uit de Cellpower CPX-serie krijgt u deze zekerheid: de duurzaam ontwikkelde accu’s combineren de voordelen van AGM en gel accu technologie, en zijn daarmee uniek in hun soort.

De unieke kenmerken van CPX accu’s:
• De accu’s kunnen regelmatig diep worden ontladen.
• De hogere capaciteit biedt een grotere actieradius.
• CPX accu’s halen tot 30% meer cycli dan andere cyclische accu’s.
• Hoge stroomafgifte maakt snellere acceleratie mogelijk.

Gegarandeerd milieuvriendelijk
De kwaliteit van iedere Cellpower CPX accu is natuurlijk gegarandeerd – Cellpower biedt 2 jaar volledige garantie op accu’s in deze serie*. Maar dat is niet het enige unieke voordeel. De accu’s zijn dankzij de duurzame productie ook gegarandeerd beter voor het milieu**, en vrijwel 100% recyclebaar.

Cellpower CPX, duurzame accu’s voor scootmobielen
Cellpower investeert in de hoogste kwaliteit en in de schoonste technieken om onze planeet te sparen voor toekomstige generaties. Het milieu heeft bij de vervaardiging van Cellpower CPX accu’s dan ook een centrale plaats gekregen.

Dankzij de milieuvriendelijke aanpak die Cellpower binnen het productieproces hanteert is de fabriek gehonoreerd met een prijs voor milieutechnisch verantwoord ondernemen. Hiermee zijn de accu’s van Cellpower bewezen schoner, efficiënter en milieuvriendelijker dan die van andere fabrikanten. Bovendien zijn de loodaccu’s daarnaast bijna 100% recyclebaar, een eigenschap die perfect aansluit bij de noodzaak om duurzame producten te ontwikkelen. Kiest u voor een Cellpower CPX accu, dan kiest u dus niet alleen voor betrouwbare kwaliteit – u kiest ook voor een beter milieu.

Specificatie's:
Model: CPX50-12
Afmetingen: 197x165x171mm (lxbxh)
Capaciteit: 12V 50Ah
Aansluiting: Inserted M6
Gewicht: 16.5 Kg
Garantietermijn: 2 jaar

Oplaadtijden:
De oplaadduur bedraagt ongeveer zes uur. Voor optimale prestaties raden wij een oplaadduur van tien uur aan. Wij raden echter geen oplaadduur van meer dan 24 uur achtereen aan.

Tips voor een lange levensduur van accu's:
- Laad de accu volledig op bij het eerste gebruik
- Niet volledig opladen gaat ten koste van de capaciteit en levensduur
- Nooit eerder stoppen met laden
- Bij weinig gebruik altijd 1 x per week accu opladen
- Na het opladen plug van de oplader altijd uit de scooter halen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cellpower CPX Accu/batterij 50 Ah - 12 volt met hoge capaciteit
Uw waardering