Budget drempelhulp (3,8 x 32 x 110 cm)

€ 45,00
Snel geleverd
SKU
246038

De Budget drempelhulp (3,8 x 32 x 110 cm) is ideaal bij hoogteverschillen tot 10 cm. Door de schuine zijvlakken is het oprijden uit elke hoek mogelijk. Verkrijgbaar in diverse afmetingen.

De aanrijhoogte ligt bij de budget serie tussen de 6 tot 18mm, minder geschikt voor b.v. rollators

De Budget drempelhulp (3,8 x 32 x 110 cm) met schuine zijvlakken is ideaal voor het toegankelijk maken van hoogteverschillen tot 10 cm voor rolstoelen en scootmobielen. Ideaal voor gebruik buitenshuis door het duurzame karakter van het rubberproduct.

Drempelhulpen met schuine zijvlakken hebben als voordeel dat oprijden vanuit elke hoek mogelijk is.

De budgetdrempelhulp is een voordelige keus voor bijvoorbeeld gebruik door elektrische rolstoelen en scootmobielen. De budgetdrempelhulp kenmerkt zich doordat hij iets minder diep is en hij heeft, afhankelijk van de gekozen hoogtemaat, een laagste punt van 6 tot 18 mm. 
Doordat hij niet helemaal afloopt tot 0 mm is hij minder geschikt voor mensen met een rollator of ander voertuig waarbij een drempel van 18 mm een obstakel is. Hiervoor kunt u het beste onze standaard lijn rubber drempelhulpen gebruiken. Deze vindt u onder de categorie “Luxe drempelhulpen schuin”.

Het product heeft gegoten afvoerkanalen om waterafvoer te verbeteren en dit verbeterd ook het anti-slip vermogen van het product. De afgeronde kanten van het product zorgen ervoor dat de drempel van alle kanten benaderd kan worden. Het materiaal is bestand tegen temperaturen tussen de -20 C° - + 55 C°. Het product bestaat voor 80% uit gerecycled rubber en voor 20 % uit zuiver rubber.

Technische details:
Afmeting (H x B x L): 38 x 320 x 1100 mm *
Gewicht: 5 kg
Kleur: Zwart
Productsamenstelling: 80% gerecycled rubber en 20% zuiver rubber.
Maximaal belastbaar gewicht: 1500 kg

Toepassingsmogelijkheden: Scootmobiel, elektrische rolstoel, elektriche fiets, auto, heftruck, vrachtwagen, rolcontainer, etc.

Beschikbare hoogematen: Oplopend van 26 tot 103 mm
* maattolerantie van 5%

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Budget drempelhulp (3,8 x 32 x 110 cm)
Uw waardering