Actief rolstoel Catalist 5 - prijs vanaf

€ 2.695,00
Snel geleverd
SKU
Cata-5

De Catalist, een vouwbare actieve rolstoel op uw lijf geschreven

Van het logo tot het frame, de Catalyst rolstoel is opnieuw ontworpen met een moderne, minimalistische aanpak. Met het verbeterde ontwerp kunt u uw rolstoel tot in de puntjes optimaliseren.

Maak een afspraak voor een passing om de actieve rolstoel tot in de finesses samen te stellen. 

De Ki actieve rolstoelen worden ontworpen en geproduceerd in Amerika

Ze onderscheiden zich op het gebied van kwaliteit, design en functionaliteit ten opzichte van concurrerende producten. Door gebruik te maken van hoge kwaliteit aluminium is Ki Mobility er in geslaagd om zeer sterke, stabiele en ook lichte rolstoelen te ontwikkelen, welke ook uitstekend gecombineerd kunnen worden met een handbike.

De Catalyst 5 is een lichtgewicht opvouwbare rolstoel en is met zijn gewicht, rijeigenschappen, kwaliteit en functionaliteit de beste in zijn klasse. Het innovatieve frame ontwerp zorgt voor een sterker, stijver en lichter frame. De Catalyst 5 is in veel verschillende maatvoeringen verkrijgbaar. In combinatie met de vele instelmogelijkheden is het resultaat een perfect passende rolstoel. Met een ruime keuze aan opties, accessoires en kleuren is de Catalyst 5 voor iedereen te samen te stellen naar de persoonlijke behoefte.

Frame_1_

Een sterk frame voor deze actief rolstoel

Door het speciale ontwerp van het vouwframe is de Catalyst 5 eenvoudig in- en uit te klappen en beschikt deze over ongeëvenaarde rijeigenschappen voor een opvouwbare rolstoel.

Gemaakt van aluminium uit de 7000-serie. Een sterkere en lichtere vibratiedempende legering die bijdraagt aan de superieure duurzaamheid en hoogwaardige constructie. Meer stijfheid en duurzaamheid.

Catalyst-Frame-zitdiepte

Frame diepte komt overeen met zitdiepte

Zitdiepte is een belangrijke functie van elke stoel. Het bevordert een goede zitpositie en kan helpen bij drukverlaging. Zoveel fabrikanten gebruiken de stoelbekleding om de zitdiepte te meten, waardoor er een overmaat aan het voorframe overblijft. Ki Mobility past de framediepte aan op de zitdiepte, op elke stoel. Dit resulteert in een lichtere stoel, verbeterde draaicirkel, gemakkelijker transport, opslag en een beter resultaat voor de klant.

Dubbel-kruisframe-actieve-rolstoel

Dubbel in elkaar grijpend kruisframe

Het Dual Interlocking kruisframe ontwerp creëert een frame dat aan elkaar vergrendelt om de ongewenste beweging of "front to back" rekken te minimaliseren, terwijl lasten opnieuw worden verdeeld over componenten die de krachten beter kunnen beheersen. Wat dit voor u betekent, is dat, ongeacht hoeveel u uw Catalyst gebruikt, het frame net zo stevig blijft als op de dag dat u het kreeg.

Dit frame is ook uitstekend geschikt voor handbiken.

Beensteunen-actieve-rolstoel

Wegzwenkbare beensteunen

Geniet van de eenvoud en sterkte van Catalyst's gepatenteerde wegzwenkbare voetsteunen. De meest intuïtieve bennsteun op de markt stelt u in staat om deze vanuit elke hoek te bevestigen en los te maken door eenvoudig omhoog of omlaag te duwen. Makkelijker dan dit wordt het niet. Door de taps toelopende bevestiging blijven de voetsteunen bewegings- en rammelvrij. Ki Mobility is de enige fabrikant die een levenslange garantie ** op de beensteunen biedt. Verkrijgbaar in 60, 70, 80 en 90 °.

Enkele opties voor de rugleuning van de rolstoel zijn

Rug_schokabsorberend
Rughoek-verstelbare-rugleuning
Rug-neerklapbare-duwhandvatten
Rug-neerklapbaar

Enkele mogelijkheden voor hoepelkeuze van de rolstoel zijn

Hoepel-supergrip
Hoepel_projection
Hoepel-microgrip
Hoepel-gecoat

Rolstoelaanpassingen op de actief rolstoel Catalist

Deze rolstoel wordt op uw maat ingemeten in de uitvoering zoals u wenst. Alles aan de rolstoel is samen te stellen of het nu gaat om het type frame of de voorvorken. De rolstoel is samen te stellen vanaf een framehoogte van 34 cm tot 53 cm en een zitbreedte van 36 cm tot 56 cm.

Deze lichtgewicht rolstoel heeft een transport gewicht van 5.80 kilogram en de titanium uitvoering heeft zelf een transport gewicht van maar 4.94 kilogram.

De diverse soorten armsteunen zijn leverbaar van wegzwenkbaar tot in hoogte verstelbaar. De flip-up armsteunen worden aan de rugbuizen bevestigd en kunt u opklappen.

Kleur_glans
Kleur_mat

Een greep uit de leverbare wielen voor de actieve rolstoel

Wiel_max-performance
Wiel_spinnergy
Wiel_eenhandig_rolstoel
Wiel_superlicht

Specificaties lichtgewicht actief rolstoel Catalist


Gewicht9,53kg
Zitbreedte36 - 56 cm
Zitdiepte36 - 51 cm
Zithoogte voorzijde34 - 53 cm
Zithoogte achterzijde29 - 50 cm
Maximaal gebruikersgewicht158 kg
Wielmaat20, 22, 24, 25 en 26 inch
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Actief rolstoel Catalist 5 - prijs vanaf
Uw waardering