Zoekt u in de omgeving van Hoogeveen een thuiszorgwinkel bezoek dan de zorghulpmiddelen winkel in Zwolle

Groot assortiment hulpmiddelen

De thuiszorgwinkel van Zwolle en omgeving, specialist in mobiliteits hulpmiddelen en zorghulpmiddelen. U vindt bij Nice2move een ruim aanbod om het leven makkelijker te maken. In de Showroom vindt u het grootste assortiment aan rollators, scootmobielen, sta-op stoelen, rolstoelen, bloeddrukmeters elleboogkrukken, douchestoelen, hoog-laag bedden en nog veel meer producten.

Advies van de specialisten

Orienteren of een goed advies over de hulpmiddelen is vanzelfsprekend bij Nice2move. Zitadvies bij een sta-op stoel, het inmeten van een sta-op stoel. rolstoelen op maat of heeft u een passende rollator nodig Bij Nice2move geven wij u tips over het gebruik en de mogelijkheden van de vele hulpmiddelen.

U en uw wensen staan centraal

Bij Nice2move staat de klant centraal. U bent geen nummer en wij luisteren naar u om het juiste product voor u op maat te kunnen samenstellen. Bij Nice2move zien wij graag een glimlach op uw gezicht. 

Onze uitmuntende service

Bij Nice2move vindt u nog ouderwetse service. De klant is koning!

Naast het uitgebreide gamma van mobiliteits hulpmiddelen en zorghulpmiddelen zijn wij u ook graag van dienst met het onderhoud en reparatie van zorghulpmiddelen. Ook schadeherstel van bijvoorbeeld uw scootmobiel kunt u bij ons onder brengen.

Bezoek aan de thuiszorgwinkel in Zwolle

Bij Nice2move is er ruim de gelegenheid om te parkeren, zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de winkel. Het adres van de thuiszorgwinkel is:
Diezerplein 26, 8021 CV, Zwolle
Parkeren aan de achterzijde: 't Steekien, Zwolle

CORONA

In deze ongebruikelijke tijden willen we graag met u delen wat we doen als reactie op de CORONA / COVID-19-uitbraak om de continuïteit in onze service en leveringen aan u te garanderen. Hierbij volgen wij de regelgeving vanuit de Rijksoverheid om de gevolgen van het Coronavirus te beperken. De winkel is geopend en telefonisch bereikbaar voor vragen en in de webshop kan uiteraard worden besteld als altijd.