Passie voor Service

Nice2move is niet alleen een online winkel maar u vindt ons ook op onze winkel locatie Zwolle. In de showroom heeft u ruim keuze uit een assortiment aan hulpmiddelen en mobiliteits producten.

In onze showroom kunt u passen en testen om tot de juiste keuze te komen. De adviseurs kunnen u helpen tot een voor u passende oplossing te komen.

De geboden oplossingen voorzien in hulpmiddelen van zwangerschap, denk aan b.v. een kraampakket, tot woning aanpassingen om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Een levensloop lange ondersteuning.

Eindeloze service is het motto van deze winkel. Een goed advies, een persoonlijk gesprek, service zoals service bedoeld is. Het is een verademing in deze snelle tijden om één van deze winkels te bezoeken.

Reparatie, onderhoud en schadeherstel zijn onderdeel van de service die geboden wordt.

De klant kan ten aller tijde terugvallen op de service bij vragen of gebreken aan het geleverde.

One stop shopping is van toepassing voor onze klanten. Naast het brede programma aan zorghulpmiddelen kan particulier en instelling ook terecht voor uitleen van hulpmiddelen, het huren van hulpmiddelen en het leasen van hulpmiddelen.

Onze winkel biedt ruimte en mogelijkheden voor professionals (ergotherapeuten, fysiotherapeuten) uit de zorg om de winkel als pasruimte te gebruiken (natuurlijk zijn mantelzorgers ook van harte welkom). Zij kunnen bij Nice2move met eigen klanten de producten en mogelijkheden (oplossingen) laten zien die wij kunnen bieden.

Gemeente (WMO) consulenten kunnen ook van deze service gebruik maken en de adviseurs kunnen de consulenten ondersteunen op weg naar oplossingen voor de inwoners van de betreffende gemeenten.