Duwhulp Click & Go Lite afneembare ondersteuning

Special Price € 1.099,00 Regular Price € 1.504,13
Snel geleverd
SKU
08110190

De Click & Go Lite; licht van gewicht, handig in gebruik en eenvoudig mee te nemen.

Vooral geschikt voor kortere afstanden, zoals in winkelcentra, beursgebouwen en pretparken. Eenvoudig te plaatsen onder vrijwel iedere rolstoel en makkelijk te bedienen.

Duwhulp voor onder de rolstoel met handbediening links of rechts. Makkelijk te plaatsen en eenvoudig te verwijderen. Past bijna op iedere rolstoel. Max. snelheid 5,5 km/u. Actieradius ca. 8 tot 10 km.

Rolstoel Duwhulp Excel Click & Go Lite

Wanneer u niet zoveel kracht heeft of de persoon in de rolstoel wat zwaarder is, kan een duwhulp de uitkomst bieden. Ook bij het nemen van een helling kan het makkelijk zijn wanneer de rolstoel wordt ondersteund. Wanneer u de ondersteuning niet gebruikt kan deze omhoog geplaatst worden, dit gebeurt met de band welke aan de duwhulp vastzit.

Bediening van de duwondersteuning

De bediening van de rolstoel ondersteuning bevindt zich aan het duwhandvat. Met de hendel kunt u gas geven. Aan de zijkant hiervan zit de sleutel waarmee het systeem aan en uit kunt zetten. Verder heeft deze een schakelaar waarmee u de ondersteuning in zijn voor- of achteruit kunt zetten en een regelknop waarmee u de snelheid kunt afstellen. 

Montage (past onder bijna iedere rolstoel met een breedte van 40 t/m 50 cm)

Het systeem is zelf eenvoudig te bevestigen. Hier bent u ongeveer 20 a 30 minuten mee bezig. U dient 2 klemmen te monteren op de stangen aan beide zijde van de rolstoel onder de zitting. Verder wordt de meegeleverde dwarsstang op de duwhulp gemonteerd. Nu kunt u de duwhulp makkelijk in de klemmen klikken. Aan het rechter duwhandvat van de rolstoel wordt de bediening gemonteerd en de kabel van de duwhulp wordt door middel van een stekker in de bediening gestoken. Nu eerst de accu opladen. Wanneer de accu vol is, kunt u deze door middel van de klittenbandstrips vastzetten op de bestemde plek op de duwhulp. Als laatste klikt u de stekkers in elkaar en uw duwhulp is klaar voor gebruik.

Actieradius en snelheid

De actieradius met een volle accu is 8 tot 10 km. Dit is wel afhangkelijk van hoe zwaar de persoon en de rolstoel is en hoe de snelheid van de duwondersteuning is afgesteld. Ook kan het zijn wanneer u de duwhulp gebruikt met koud weer, dat de accu minder capaciteit heeft.

De snelheid van de ondersteuning is maximaal 5,5 km/u. Door middel van de draaiknop op de bedieningshendel is de snelheid naar wens af te stellen.

De Click & Go Lite wordt geleverd inclusief:
• accu 
• draagtas voor de accu
• lader
• handbediening

Specificaties Click & Go Lite

Totale lengte:36 cm
Totale breedte:25 cm
Totale hoogte:29,5 cm
Totaal gewicht:19 kg
Gebruikersgewicht:Max. 135 kg (inclusief rolstoel)
Maximale snelheid:5,5 km/u
Geschikt voor zitbreedte:40 - 50 cm
Geschikte buisdiameter bevestiging:19 mm en 25 mm
Aandrijfwielen:20 x 5 cm
Accu:12V, 18Ah
Actieradius:8 km
Gewicht accu:6,8 kg

Voldoet aan de crash test EN 12184

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Duwhulp Click & Go Lite afneembare ondersteuning
Uw waardering